az imam, taka de, 6traknali u6ii tova mi e stra6no nepriqtno, no pove4eto hora kazvat 4e v tova bil 4ast ot 4ara mi
(malko stranno) i 4e mi otiva mn s varzana kosa. Tova mi e nasledstveno ot ba6ta mi i kat se qdosame se obijdame na u6i i nqkoi put na puk si gi obra6tame i stava pooooooo-zle
И аз имам гърбав нос като тати. И му се радвам. Има хора с огромни, със смешно малки уши, с кръгли лица, с прекалено издължени лица...аз си се радвам на носа и не бих го променила.
няма идеален човек!малко нескромно ще прозвучи,но аз си харесвам тялото.Само носът искам да се махне
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ne moje vsi4ki da sme syvyr6eni!A i nali ne samo vyn6nostta e vajna!
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
men pak nosa mi mn me kefi
моите па са прекалено малки... това с ушите между другото може да се поправи чрез операция ако ти е толкова голям проблем..
Кво ти пука?Няма смисъл да си създаваш комплекси заради товаВсеки човек е хубав,заради това ,което е
![]()
Ама операция на ушите знаете ли колко е гадно и колко боли?На една приятелка и правеха такава операция, защото и бяха мн щръкнали, ама аз бях свикнала така да я гледам, обаче тя не и не. И си я направи тая операция ама съжалява малко.
![]()