- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените как гледат на девствените момчета?
Сигурно няма да е мн. забавно.Така де...айде,нема нуждаПредпочитам някой опитен.Пък и като си помисля,че ще ме запомни с тва,че съм му първата...а на мене като вземе да ми омръзне и го зарежа...не,не поемам такива отговорности...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Интересното е че,момчетата смятат че момичетата се отвращават от девствените момчета.Ми това не е съвсем вярно.Аз лично съм била само с едно момче,което било девствено,и най-лошото беше че не си призна.Иначе секса с него беше нещо невероятно.Надминаваше доста,повечето от опитните мъже,преди него.така че опита,понякога не е най-важното.Пък и в крайна сметка как да гледам да девствено момче,нали и аз едно време съм била девствена...![]()
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
Ima mn shvatlivi mom4eta i sa6to taka da kaja talantlivi.Pak kato ima jelanie da te zadovoli razbirase se spravq 4udesno.
Е как как бе?Ебът ги в гъза и им бият шута![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
K`voto i da si govorim..povecheto momicheta predpochitat nqkoi batko deto da si svurshi rabotata kakto trqbva![]()
gadjeto mi beshe devstven .... tva si ima mnou char ... napr katu si devstven do edna golqma stepen ispitvash kak da se izraza ... abe ne e tochno strah dumata no da kgo narechem taka ... gledash po drug nachin na sexa koito za teb e edin vid "neizvestnoto" i togava obryshtash poveche vnimanie na drugite podrobnosti ... po nejen si, po vnimatelen, celuvki pregrydki i prochie ... ne che i druite ne obryshtat vnimanie na tiq neshta no devstvenite momcheta nqkak si se sysredotochavat glavno vyrhu tova koeto mogat i znaqt ... sladko e![]()
![]()
![]()
![]()
Е сега,ако си чел други мои мнения си наясно,че си имам приятел.И двамата бяхме девствени и неопитни.за това казах,че ми харесва да го уча какво ми харесва,невинничко е такова особено първите пъти.Абе да има как на всички момчета да съм аз първата-проста са по-всеотдайни и се грижат за партньорката си.Аз миличко съм на 21 и не искам да ме съдят за педофилия.А и както казах вече си имам приятел,така че мерси за офертата ама не става.намери си някое момиченце дето да обичаш и тогава го направи.И съвет от кака Креми-винаги с презерватив!Първоначално написано от DARGON
mnogo zavisi ot choveka...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Бих била щастлива. особено ако го обичам и знам, че ще съм първата, а не 25-тата например![]()
ami porincip ni6to lo6o, no ne i da e s men..pitate otgovarqm...za6to da si krivq du6ata...
zmqtam 4e e po perspektivno da sam s hora ot koito moga da se nau4a i da imam progres.....otkolkoto s nqkoi kogoto az da u4a..kolkoto i egoisti4no dazvu4i, si e taka
(i sega estestveno dulu 5 mneniq prostest i vazmu6tenie..)
И аз сам на 19-20 години и съм девствен .... (това не би те направило пЕдофилка нали >) шегувам се и аз си имам Приятелка ....Първоначално написано от krem4et0
Ето как
Не девстените момичета тип кУрви Ти се смеят раздуват праат те на 2 стотинки
Девствените Немогат да повярват ...... често се налага да ги убедиш ...... което е унизително за мен
Не девствените ..... дето не са курви пак ти се смеят ... Но може ида т и излезне късмета с тях .....
та Финално За мен няма значение Девствен или не е човекът ... Важното е да се обичате ....
лИчно
Когато казах на приятелката ми че не съм *крих го доста вр пр незнаех как ще отреагира* ...... тя ми се изсмя такава ..... от гледна точка че бях почнал мн сериозно темата ... И вика >>>> ахаххахаха Това ли било ... МИ няма нищо бе мило ... какво толкова ... Даже по добре ако питаш мен ... и толкоз по въпроса ...
АКо човекът срещу теб те обича няма значение дали си кУрва или девственик .... Все ще те пожелае ...... ако ли не горко ти !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Гледат те като безполезно изкопаемо.![]()
2т. системно
Когато девствен мъж пожелае да прави секс с мен (особено ако по-големичък, в сми. израснал), го приемам за комплимент. Опита ми включва двама девственика, като не мога да се оплача от тях. С единия бяхме заедно 1 година - 1 година удоволствия в леглотоС него засега са ми били единствените оргазми от секс (в сми. традиционен и анален). А при другия бяха малко гадни работите, понеже беше на 18 и чакал момиче, в което да хлътне яко. Правихме секс на Нова Година, като преди това ми бе казал, че е спал с 1 момиче. След 1 седмица ми призна, че преди мен е бил девствен. Шаш
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
А пък ние с гаджето бяхме наясно с този въпрос,че направим ли го ще ни е за първи път още преди да станем гаджета,когато се водехме приятели.Не съм се смяла,нито той на мен-просто бяхме учудени,защото не сме малки или грозни-просто сме адски срамежливи!
хахахха дамПървоначално написано от Amayo
некакво такова е ... повечето момичета гледат така на девствените момчета... поне аз така съм забелязал
много ме дразнат тия момичета дето спятат за дебили, олигофрени, тъпаци , абняци, смотаняци, сдухани и др. момчетата дето са девствени .. Е к'во като са девствени ?? Да ги видиме ако някой ден се влюбят в девствено момче ... хаха
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ami mislq 4e momi4etata nqmat ni6to potiv devstvenite mom4eta,ili pone az
daje mislq 4e 6te e mnogo qko ako az sam mu parvata na edno devstveno mom4e naprimer
sled parvite nqkolko pati oba4e{parvite nqkolko uroka}mom4eto trqbva da po4ne da shva6ta kak da zadovoli momi4eto ina4e momi4eto moje da ti bie 6uta
Ei golqma si sladuranaПървоначално написано от krem4et0
az ne sam kazyl sega.. :P o6te sym malyk "lapence" xaxa
kato skasate s gajeto ti.. i iska6 nqkoi da te ute6i na sre6ta sym..
vypreki 4e ne sam bil s momi4e spoko az sym mn vnimatelen
{} a i za tfa s pedofilstvoto xaxaax
lele.. koi tapak bi naprail takova ne6t sled kato mu prai6 usluga
:P ne vij bazikam se ama naistina bi bilo gotino ako za 1 pat mi badi s nqkoe dobro momi4ence kato teb
koeto da ima jelanie da me nau4i
![]()
Първоначално написано от DARGON
ХАхахха Закорел тип) дай дай
кака Креми {}
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
.....деца.![]()
Приятелката ми дори не разбра че съм девствен, докато не й казах.....преди това й бях намекнал.......ама мислела че не говоря сериозно.
Ползва търсачката.
OBIKNOVENO GLEDAT KATO NA ZADRUSTENQCI,DRUGO SI E DA GO PRAI6 S PI4,KOITO IMA OPIT,OSOBENO AKO NA MOMI4ETO I E ZA SEFTE![]()
Първоначално написано от jrklsf
добре скъпа,ти искаш с девствено мом4е ...Помисли малко един девственик какво удоволствие би могъл да ти достави или по-скоро като не знае нищо - каква болкаТа мисълта ми е ...4е би трябвало да го направиш с някой по-опитен,за да ви е хубаво и на двамата,а не да у4ите азбуката от на4ало
![]()
Глупости. Точно, защото бях с девствен, а не със някой самоуверен батко, се чувствах добре. Той беше мил и нежен, обгръщаше ме с любов и внимание, беше предпазлив и ме накара да се усмихмав от щастие след първия път. И до ден днешен е все така мил и всеотдаен в секса!Първоначално написано от Отка4ена ку4ка
А за ученето на азбуката-и това е супер. Всяко ново нещо за единия е ново и вълнуващо за другия. И изобщо много се кефя, че той не е бил на никоя друга и че аз не съм принадлежала никому.