.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Сигурно няма да е мн. забавно.Така де...айде,нема нужда Предпочитам някой опитен.Пък и като си помисля,че ще ме запомни с тва,че съм му първата...а на мене като вземе да ми омръзне и го зарежа...не,не поемам такива отговорности...
    НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...

Град
    Disused Fane in Ruined Reliquary
    Интересното е че,момчетата смятат че момичетата се отвращават от девствените момчета.Ми това не е съвсем вярно.Аз лично съм била само с едно момче,което било девствено,и най-лошото беше че не си призна.Иначе секса с него беше нещо невероятно.Надминаваше доста,повечето от опитните мъже,преди него.така че опита,понякога не е най-важното.Пък и в крайна сметка как да гледам да девствено момче,нали и аз едно време съм била девствена...
    Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!

Ima mn shvatlivi mom4eta i sa6to taka da kaja talantlivi.Pak kato ima jelanie da te zadovoli razbirase se spravq 4udesno.

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Е как как бе?Ебът ги в гъза и им бият шута

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

Град
    Plovdiv
    K`voto i da si govorim..povecheto momicheta predpochitat nqkoi batko deto da si svurshi rabotata kakto trqbva

^just_me^
    Guest
    gadjeto mi beshe devstven .... tva si ima mnou char ... napr katu si devstven do edna golqma stepen ispitvash kak da se izraza ... abe ne e tochno strah dumata no da kgo narechem taka ... gledash po drug nachin na sexa koito za teb e edin vid "neizvestnoto" i togava obryshtash poveche vnimanie na drugite podrobnosti ... po nejen si, po vnimatelen, celuvki pregrydki i prochie ... ne che i druite ne obryshtat vnimanie na tiq neshta no devstvenite momcheta nqkak si se sysredotochavat glavno vyrhu tova koeto mogat i znaqt ... sladko e

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DARGON
    krem4et0 сладурано тай като обичаш да учиш девствени и невинни момченца аз съм точно такъв - срамежлив девствен невинен симпатичен на 15 съм ако си навита кажи си телефона и от кой град си.. аз ще се опрая с транспорта ама ако може преди тфа даи и пик да не се разочаровам още на 1я път с някфа грозна кофа.. {} {P} {T}
    Е сега,ако си чел други мои мнения си наясно,че си имам приятел.И двамата бяхме девствени и неопитни.за това казах,че ми харесва да го уча какво ми харесва,невинничко е такова особено първите пъти.Абе да има как на всички момчета да съм аз първата-проста са по-всеотдайни и се грижат за партньорката си.Аз миличко съм на 21 и не искам да ме съдят за педофилия.А и както казах вече си имам приятел,така че мерси за офертата ама не става.намери си някое момиченце дето да обичаш и тогава го направи.И съвет от кака Креми-винаги с презерватив!

Повече от фен
    mnogo zavisi ot choveka...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Guest
    Бих била щастлива. особено ако го обичам и знам, че ще съм първата, а не 25-тата например

Фен
    Град
    Sofia
    ami porincip ni6to lo6o, no ne i da e s men..pitate otgovarqm...za6to da si krivq du6ata...
    zmqtam 4e e po perspektivno da sam s hora ot koito moga da se nau4a i da imam progres.....otkolkoto s nqkoi kogoto az da u4a..kolkoto i egoisti4no dazvu4i, si e taka
    (i sega estestveno dulu 5 mneniq prostest i vazmu6tenie..)

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    krem4et0 сладурано тай като обичаш да учиш девствени и невинни момченца аз съм точно такъв - срамежлив девствен невинен симпатичен на 15 съм ако си навита кажи си телефона и от кой град си.. аз ще се опрая с транспорта ама ако може преди тфа даи и пик да не се разочаровам още на 1я път с някфа грозна кофа.. {} {P} {T}
    Е сега,ако си чел други мои мнения си наясно,че си имам приятел.И двамата бяхме девствени и неопитни.за това казах,че ми харесва да го уча какво ми харесва,невинничко е такова особено първите пъти.Абе да има как на всички момчета да съм аз първата-проста са по-всеотдайни и се грижат за партньорката си.Аз миличко съм на 21 и не искам да ме съдят за педофилия.А и както казах вече си имам приятел,така че мерси за офертата ама не става.намери си някое момиченце дето да обичаш и тогава го направи.И съвет от кака Креми-винаги с презерватив!
    И аз сам на 19-20 години и съм девствен .... (това не би те направило пЕдофилка нали >) шегувам се и аз си имам Приятелка ....
    Ето как
    Не девстените момичета тип кУрви Ти се смеят раздуват праат те на 2 стотинки
    Девствените Немогат да повярват ...... често се налага да ги убедиш ...... което е унизително за мен
    Не девствените ..... дето не са курви пак ти се смеят ... Но може ида т и излезне късмета с тях .....
    та Финално За мен няма значение Девствен или не е човекът ... Важното е да се обичате ....
    лИчно
    Когато казах на приятелката ми че не съм *крих го доста вр пр незнаех как ще отреагира* ...... тя ми се изсмя такава ..... от гледна точка че бях почнал мн сериозно темата ... И вика >>>> ахаххахаха Това ли било ... МИ няма нищо бе мило ... какво толкова ... Даже по добре ако питаш мен ... и толкоз по въпроса ...
    АКо човекът срещу теб те обича няма значение дали си кУрва или девственик .... Все ще те пожелае ...... ако ли не горко ти !!!

Супер фен
    Гледат те като безполезно изкопаемо.
    2т. системно

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Когато девствен мъж пожелае да прави секс с мен (особено ако по-големичък, в сми. израснал), го приемам за комплимент. Опита ми включва двама девственика, като не мога да се оплача от тях. С единия бяхме заедно 1 година - 1 година удоволствия в леглото С него засега са ми били единствените оргазми от секс (в сми. традиционен и анален). А при другия бяха малко гадни работите, понеже беше на 18 и чакал момиче, в което да хлътне яко. Правихме секс на Нова Година, като преди това ми бе казал, че е спал с 1 момиче. След 1 седмица ми призна, че преди мен е бил девствен. Шаш

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Свищов
    А пък ние с гаджето бяхме наясно с този въпрос,че направим ли го ще ни е за първи път още преди да станем гаджета,когато се водехме приятели.Не съм се смяла,нито той на мен-просто бяхме учудени,защото не сме малки или грозни-просто сме адски срамежливи!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Гледат те като безполезно изкопаемо.
    хахахха дам
    некакво такова е ... повечето момичета гледат така на девствените момчета... поне аз така съм забелязал
    много ме дразнат тия момичета дето спятат за дебили, олигофрени, тъпаци , абняци, смотаняци, сдухани и др. момчетата дето са девствени .. Е к'во като са девствени ?? Да ги видиме ако някой ден се влюбят в девствено момче ... хаха

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

galinka_malinka89
    Guest
    ami mislq 4e momi4etata nqmat ni6to potiv devstvenite mom4eta,ili pone az
    daje mislq 4e 6te e mnogo qko ako az sam mu parvata na edno devstveno mom4e naprimer

galinka_malinka89
    Guest
    sled parvite nqkolko pati oba4e{parvite nqkolko uroka}mom4eto trqbva da po4ne da shva6ta kak da zadovoli momi4eto ina4e momi4eto moje da ti bie 6uta

Ei golqma si sladurana az ne sam kazyl sega.. :P o6te sym malyk "lapence" xaxa kato skasate s gajeto ti.. i iska6 nqkoi da te ute6i na sre6ta sym.. vypreki 4e ne sam bil s momi4e spoko az sym mn vnimatelen {} a i za tfa s pedofilstvoto xaxaax lele.. koi tapak bi naprail takova ne6t sled kato mu prai6 usluga :P ne vij bazikam se ama naistina bi bilo gotino ako za 1 pat mi badi s nqkoe dobro momi4ence kato teb koeto da ima jelanie da me nau4i
    No pain no gain!
    www.impulse.bg/dargon

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Ei golqma si sladurana az ne sam kazyl sega.. :P o6te sym malyk "lapence" xaxa kato skasate s gajeto ti.. i iska6 nqkoi da te ute6i na sre6ta sym.. vypreki 4e ne sam bil s momi4e spoko az sym mn vnimatelen {} a i za tfa s pedofilstvoto xaxaax lele.. koi tapak bi naprail takova ne6t sled kato mu prai6 usluga :P ne vij bazikam se ama naistina bi bilo gotino ako za 1 pat mi badi s nqkoe dobro momi4ence kato teb koeto da ima jelanie da me nau4i

ХАхахха Закорел тип ) дай дай кака Креми {}
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    .....деца.
    Приятелката ми дори не разбра че съм девствен, докато не й казах.....преди това й бях намекнал.......ама мислела че не говоря сериозно.
    Ползва търсачката.

PRAVETE LUBOV,A NE VOINA
    Guest
    OBIKNOVENO GLEDAT KATO NA ZADRUSTENQCI,DRUGO SI E DA GO PRAI6 S PI4,KOITO IMA OPIT,OSOBENO AKO NA MOMI4ETO I E ZA SEFTE

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Еми както на всички останали момчета.

Отка4ена ку4ка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jrklsf
    ami az li4no,mn bix se nakefila na devstveno mom4e,i ne mislq 4e e ne6to sramno!az sy6to sum devstvena, i iskam 1 mi pyt da e s devsvteno mom4e!

добре скъпа,ти искаш с девствено мом4е ...Помисли малко един девственик какво удоволствие би могъл да ти достави или по-скоро като не знае нищо - каква болка Та мисълта ми е ...4е би трябвало да го направиш с някой по-опитен,за да ви е хубаво и на двамата,а не да у4ите азбуката от на4ало

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Отка4ена ку4ка
    Цитирай Първоначално написано от jrklsf
    ami az li4no,mn bix se nakefila na devstveno mom4e,i ne mislq 4e e ne6to sramno!az sy6to sum devstvena, i iskam 1 mi pyt da e s devsvteno mom4e!

добре скъпа,ти искаш с девствено мом4е ...Помисли малко един девственик какво удоволствие би могъл да ти достави или по-скоро като не знае нищо - каква болка Та мисълта ми е ...4е би трябвало да го направиш с някой по-опитен,за да ви е хубаво и на двамата,а не да у4ите азбуката от на4ало
    Глупости. Точно, защото бях с девствен, а не със някой самоуверен батко, се чувствах добре. Той беше мил и нежен, обгръщаше ме с любов и внимание, беше предпазлив и ме накара да се усмихмав от щастие след първия път. И до ден днешен е все така мил и всеотдаен в секса!
    А за ученето на азбуката-и това е супер. Всяко ново нещо за единия е ново и вълнуващо за другия. И изобщо много се кефя, че той не е бил на никоя друга и че аз не съм принадлежала никому.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си