.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ако е девствен не е проблем...

tc tc
    Guest
    mii za vas "opitni" momi4eta qvno samo batkovci vi trqbvat a puk nie po mladi4kite 16-7 mojem da si stoim cql jivot devstveni 6tot neznaem kak da dostavqme udovolstvie.. drun drun ta plqs samo glyposti pi6ete..

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Незнаен
    Аз си мисля че ако дадено момче като мен на 20 години си признае че е девствен някак си на момичето ще му стане кофти примерно. Мисля че ще остане разочарована от мен защото се е надявала да съм опитен нали все пак съм на 20. Вие как мислите ? Мисля че негледат с добро око на девствените момчета но какво да се прави ако няма кой да ни учи няма да има и кой да ви задоволява. Надявам се да съм бил полезен .

Каквото и да стани Вдигни глава и погледни напред
    Сам го каза "Каквото и да стани Вдигни глава и погледни напред"
    Мен лично би ме изкефило, защото ми се е случвало, и на мен ми беше адски готино! Все пак, за него няма как да се представя зле, защото той няма база за сравнение, а и още повече че аз владея положението, а аз много, ама много обичам да го владея!
    Такаче, може да се каже че обичам момчето да не е чак толкова опитно, за да мога по-лесно да го науча на това което на мен ми харесва
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от sanuvam
    Vzaimnoto uchenie na dvama prohojda6ti v sexa bi bilo interesno
    правилно мислиш
    аз и приятеля ми си бяхме първи доста забавни ситуации сме имали докато се поразчупим малко... сега правим страхотен секс
    Хах и аз бях така с мойта .. бая забавни ситуации имаше ама след малко практика нещата стават страхотни :P относно тва как момичетата го приемат тва.. ми не сам момиче да ти кажа ама според мен си е до човека има такива, който ще го приемат много добре(дано попаднеш на някоя от тях) обаче има и такива к*рвуля дето ша кажат едва ли не че си някъв супер кретен заради това че не си правил секс до сега.На такива поне ако питаш мен им бии шута пък който иска да си ги зима.

Looking at my own reflection,
    When suddenly it changes,
    Violently it changes!
    OH! No, there is no turning back now
    You've woken up the demon... in me!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си