Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от DARGON
krem4et0 сладурано тай като обичаш да учиш девствени и невинни момченца аз съм точно такъв - срамежлив девствен невинен симпатичен на 15 съм ако си навита кажи си телефона и от кой град си.. аз ще се опрая с транспорта ама ако може преди тфа даи и пик да не се разочаровам още на 1я път с някфа грозна кофа.. {} {P} {T}
Е сега,ако си чел други мои мнения си наясно,че си имам приятел.И двамата бяхме девствени и неопитни.за това казах,че ми харесва да го уча какво ми харесва,невинничко е такова особено първите пъти.Абе да има как на всички момчета да съм аз първата-проста са по-всеотдайни и се грижат за партньорката си.Аз миличко съм на 21 и не искам да ме съдят за педофилия.А и както казах вече си имам приятел,така че мерси за офертата ама не става.намери си някое момиченце дето да обичаш и тогава го направи.И съвет от кака Креми-винаги с презерватив!
Ei golqma si sladurana az ne sam kazyl sega.. :P o6te sym malyk "lapence" xaxa kato skasate s gajeto ti.. i iska6 nqkoi da te ute6i na sre6ta sym.. vypreki 4e ne sam bil s momi4e spoko az sym mn vnimatelen {} a i za tfa s pedofilstvoto xaxaax lele.. koi tapak bi naprail takova ne6t sled kato mu prai6 usluga :P ne vij bazikam se ama naistina bi bilo gotino ako za 1 pat mi badi s nqkoe dobro momi4ence kato teb koeto da ima jelanie da me nau4i