.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как са реагирали момичетата ВИ Преди пьрвия им пьт ?

Ми значи в тая тема няма да е лошо да видим всички как са реагирали момичетата ви преди пьрвия им пьт и как е минал той!!!

Почвам аз. Ми значи бяхме се разбрали вече с мойта след едноседмично опипване тя мен и аз нея по интимните части един ден да правим секс..на нея и беше за ПЬРВИ пьт. Та почнахме редовното вьзбуждане и аз с мисьлта за секс вече се спуснах в по големи ласки и опипвания (преди се сдьржах) та вече бях готов когато тя ми изцепи не сьм готова страх е...редовния номер може би и аз незнам ? И аз станах ядосан закопчах се и си седнах на компа толкова ядосан и с толкова обити надежди. И я оставих да реве по прашки. Тя оббмисляше, обмисляше аз май си бях надул музиката и после легнах на дивана...след което явно обмислила че е сгрешила. огаси компа, огаси телевизора и ми се нахвьрли бясно и след това рьга да дьга дакта....

Та това ...разказвайте и вие такива историййки смятам че ще е интересно... Щото имам чувството че преди секс за прьв пьт момичетата вьв почти всички случй са се дьрпали малко или много!!!

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Всички тъпи лигли са се дърпали малко или много.
    Един нормален човек,който е решил, че иска да прави секс,че е наясно какво прави и не се занимава с превземки,не мрънка.Защото не му предстои да прави нищо ненормално.Просто секс...
    pravilno pak i kat ne iska6 za kvo vtikva6 fitili ni 4oveka samo da go razo4arova6
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

NE vsi4ki se darpat parviq pat.ako si sigoren v 4oveka otsre6ta nqma da ima problem i nqma da se pokolebae6 za ni6to.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не съм се дърпала нарочно-просто ме боля първите няколко опита.Само че гаджето ми постъпи като мъж и каза-дори и да не правим никога секс няма значение-няма да те карам и ме гушна.А вие сте като животните бе.Разберете страхът при момичето от кръв и болка го има!

Guest
    Vuprosa ne e dali e normalno momi4eto da se durpa predi purviq put 4oveka pita ne6to konkretno......kak e reagiralo momi4eto, kude ste bili, kakvo ste pravili i izob6to kak stana

P.S.: Tova naistina i interesna tema, pone za men de

em, sigurno e normalno . ... vse pak vseki obqsnqva kak 6te gi boli a u, a vseki go e strah ot bolkata...e pochti vseki den
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Vuprosa ne e dali e normalno momi4eto da se durpa predi purviq put 4oveka pita ne6to konkretno......kak e reagiralo momi4eto, kude ste bili, kakvo ste pravili i izob6to kak stana

P.S.: Tova naistina e interesna tema, pone za men de

E tova bqh az ama bqh zabravila da se regna xax

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    не съм се дърпала нарочно-просто ме боля първите няколко опита.Само че гаджето ми постъпи като мъж и каза-дори и да не правим никога секс няма значение-няма да те карам и ме гушна.А вие сте като животните бе.Разберете страхът при момичето от кръв и болка го има!
    Ot krav i bolka li? men me e strah tolkova ot bolkata....a ot tova da ne stane nqkoi gaf...vsi4ko se slu4va i napravo posle 6te si umra ot pritesneniq dokato mi doide

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ami s priatelq mi reshihme da go napravim.. Po tochno az reshih.. i mu kazah che iskam.. 1 sedmica nqkade imahme razgovori na taq tema.. I na 11 fevruari.. otidohme u tqh i trqbvashe da go napravim.. Ama az ne uspqh.. Ne znam zashto.. Qvno pritesnenieto mi beshe v poveche.. i me beshe mnogo strah.. i ot tam i bolkata q preuvelichavah.. i ne se sluchi nishto.. I sled nqkolko dni .. tochno na 14 fevruari - denq na vlubenite.. se sluchi! Nikoga ne me e nasilval da legna s nego.. Ne se e syrdil kogato v posledniq moment otkazah da pravim sex.. Sega kato se zamislq.. Sig tashacite sa go bolqli prez taq sedmica kogato samo go vazbujdah i ne mu puskah.. Ama nikoga ne mi pokaza che mu e nepriatno.. i me izchaka dokato naistina stana gotova !!! Uff.. az mai sym se ulqla .. vijte kolko mnogo sym napisala

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ami s priatelq mi reshihme da go napravim.. Po tochno az reshih.. i mu kazah che iskam.. 1 sedmica nqkade imahme razgovori na taq tema.. I na 11 fevruari.. otidohme u tqh i trqbvashe da go napravim.. Ama az ne uspqh.. Ne znam zashto.. Qvno pritesnenieto mi beshe v poveche.. i me beshe mnogo strah.. i ot tam i bolkata q preuvelichavah.. i ne se sluchi nishto.. I sled nqkolko dni .. tochno na 14 fevruari - denq na vlubenite.. se sluchi! Nikoga ne me e nasilval da legna s nego.. Ne se e syrdil kogato v posledniq moment otkazah da pravim sex.. Sega kato se zamislq.. Sig tashacite sa go bolqli prez taq sedmica kogato samo go vazbujdah i ne mu puskah.. Ama nikoga ne mi pokaza che mu e nepriatno.. i me izchaka dokato naistina stana gotova !!! Uff.. az mai sym se ulqla .. vijte kolko mnogo sym napisala
    браво браво....щом за 1 седмица само си станала готова
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от BSplayer
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    браво браво....щом за 1 седмица само си станала готова
    Nadqvam se che ne si me razbral pogreshno.. S nego hodehme ot nqkolko meseca.. 1 sedmica beshe perioda v koito go motaeh che she legna s nego..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си