.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    xhahxah male... ak0 bqh az shtqh da p0tyna w zemqta chesn0o..ama da d0bre e che nisht0 ne si i kazal sht0t0 ima wer0qtn0st da g0 gipsira i neg0 :P
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Guest
    men mi beshe mnogo gadno : ((( a to me boli qko shtoto ebshe debela podbedrenica..ama kvo da se pravi..hormoni
    Inache posle taq sestra mi bintova izvadenoto ramo ama dano da ne pomni che sum bil az D:

e da t0gawa ti e bil0 gadn0o xhaxh sega sa smeish ;P t0 minawa sp0k0o pyk i tq taz k0lk0 gi e wijdala i hwashtala za dr da ne g0w0rim tyi che sp0ks g0rdei sa sht0t0 e bila i qka xhahxah ;P
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Guest
    mnogo qsno..se smeq ; ))) btw q az da zema se regna ^^

Guest
    Sujleqvam za spama..ama da kaja che az sum toq s sestrata
    BTw do sa razkazvah na edni priqteli..elel ti im potekoha sulzi po skype si talk i se razrevaha..a az sabudih maika mi ot smqh

Dokato se predstavq...Napravih s1000 spama sujelqvam ^^ A Inache sa razkazite na plaja..Shte opitam..izlgejda dosta romanti4no kato nqkoi dr go razkazva ^^

Цитирай Първоначално написано от SeXy_BaDeM_f
    xaxaxa edna priqtelka mi razkaza za neq i gajeto i!ta taka....hodeli ot skoro i toi bil nqkuf bokluk i i izneveril!tq re6ila da mu otmusti i taka...oti6li v apartamenta mu tq po4nala da go subli4a i go sublekla 4isto gol i trugnala da mu duha.no to4no togava zvunnala neina druga priqtelka i tq se prestorila 4e e mom4e i mu kazala 4e vednaga idva za6toto mnogo go jelae,a na oniq mu zela drehite sus sebe si i go ostavila gol!xaxaxaxa!za radost v tozi apartament toi nqmalo kakvo da si oble4e i nz kak e izlqzul i si e oti6ul v drugiq!!!!!!!xaXAXAXAXAXAXA!tva e mn qko!
    Аха.. щях да повярвам, още малко.. само дето не съм на 12 годинки. ОчеИЗВАДна измислица.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

opredeleno tva na plaja trebe da se probva!:}}}}}}}}}}}}}}}}}{P}{P}{}P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{{P}}{{{P}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си