- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SEX RAZKAZ4E!:}{P}{P}{P}
xhahxah male... ak0 bqh az shtqh da p0tyna w zemqta chesn0o..ama da d0bre e che nisht0 ne si i kazal sht0t0 ima wer0qtn0st da g0 gipsira i neg0 :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
men mi beshe mnogo gadno : ((( a to me boli qko shtoto ebshe debela podbedrenica..ama kvo da se pravi..hormoni![]()
![]()
![]()
Inache posle taq sestra mi bintova izvadenoto ramo ama dano da ne pomni che sum bil az D:
e da t0gawa ti e bil0 gadn0o xhaxh sega sa smeish ;P t0 minawa sp0k0o pyk i tq taz k0lk0 gi e wijdala i hwashtala za dr da ne g0w0rim tyi che sp0ks g0rdei sa sht0t0 e bila i qka xhahxah ;P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
mnogo qsno..se smeq ; ))) btw q az da zema se regna ^^
Sujleqvam za spama..ama da kaja che az sum toq s sestrata![]()
BTw do sa razkazvah na edni priqteli..elel ti im potekoha sulzipo skype si talk i se razrevaha..a az sabudih maika mi ot smqh
![]()
Dokato se predstavq...Napravih s1000 spamasujelqvam ^^ A Inache sa razkazite na plaja..Shte opitam..izlgejda dosta romanti4no kato nqkoi dr go razkazva ^^
Аха.. щях да повярвам, още малко.. само дето не съм на 12 годинки. ОчеИЗВАДна измислица.Първоначално написано от SeXy_BaDeM_f
opredeleno tva na plaja trebe da se probva!:}}}}}}}}}}}}}}}}}{P}{P}{}P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{{P}}{{{P}}}}
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}