- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA MOM4ETATA!:)~
poprincip znam 4e mom4etata sa po-4uvstvitelni i ot momi4etata no mogat da go sahranqvat po-dobre ot nas?tova vqrno li e?ami........kogato slu6ate tajna pesen zamislqte li se?zamislqte li se kogato gledate moreto?mn mi e interesno!:}}}}}}}}}}}
Na men sa6to mi e lubopitnoHaide mom4eta priznaite dali e taka
![]()
100% Вярно![]()
Няма какво да ви е интересно така е.каквото и да казват другите замисляме се .
Tova samo moje da ni radvaПървоначално написано от mmite
..ili pone men :P
absolutno vqrno...zavisi ot pesenta zavisi ot denq i moreto....awe vqrno.....pone kogato mom4e pla4e moje da mu se vqrva.....mujkite salzi sa istinski.....taka che nqma ko da lubopitsvate.....po-chustvitelni sme, no mojem da kriem, da preglu6tame gor4ilkata i vinoto s otrova.....![]()
![]()
![]()
![]()
a za kvo togava se pravite na bezchuvstveni
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
Добър въпрос за който нямам отговор.
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ем аз лично го правя защото ако се държа чувствително към едно момиче тя веднага ме приема за "само приятел" и милиони пъти са ме рязали заради тва тъпо и несъществуващо словосъчетание и вече ми писна, така че внимавам колко чувствително се държа...Първоначално написано от ~KUCHKATA~
По темата: Ем когато ми е мн мн кофти винаги отивам да гледам морето, за радост живея само на 1км от него, или ако не ми се ходи си пускам някоя тъжна песен...
vijte sega-niakoi mom4eta sme mnogo po 4uvstvitelni ama edin istinski maj nikoga ne go pokazva osven na pravilnoto momi4e-ina4e 6te misliat za pedal ili za jen4o-malko slojna e rabotata-mene primerno edinstvenoto koeto me natajava e nekoia tajna pesen
Ми не бях такьв човек но откакто загубих това за което умирах именно половинката си станах мн романтичен и кьдето и да ида се замислям.. слушам бавни и бьрзи песни и всичко свьрзвам с нея.. Но иначе в началото като ходехме наистина задьржах чуствата си за да се правя на мьжкар и тя беше луда по мен ама луда като казвам сещате се ...след като станах романтичен (което винаги е искала) тя ме заряза..подкрепям те @Lambo - момичетата нз кво искат![]()
mivsi4ko e do 4oveka pak tova 4e shte te mislqt za pedal ne mislq ili za jen4o kakvo losho ima nqkoi da e 4ustvitelen dori e xubavo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
i az si mislq ponqkoga 4e momi4etata ne znaete kvo iskate... ponqkoga 1 govorite i kato go polu4ite posle dr p1k iskate i taka ... mn e t1po.az mn 4esto se opitvam da ne si izrazqvam 4uvstvata kato mi e t1po... i vinagi kogato i da mi e nqkvo si mn glupavo pak si vikam 4e sam si dobre i malko ili mn si se prestruvam 4e sam si ok.4uvstvitelnite mom4eta .... kak da go kaja ... ne sa na "moda" pone za sega ... nz za dr-te.
Bojee az li4no mnogo cenq 4yvstvitelnostta na edno mom4e!I samo da dopulnq,4e ako edno muj ako ne pokazva istinskite si 4yvstva toi ne e nikakuv MUJ![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
povqrvaite mi ne vsi4ki momi4eta sa ednakvi vse pak ima izklu4eniq primerno az ne sam mn revniva i ako gadjeto mi se darji po milo s men ako imam nqkav problem koeto me samnqva 6te govorq s nego a nqma da kasam ako si go obi4am 6te napravq vsi4ko vazmojno prosto tq sigurno ne iskala da ti priznae (qvno e mn....)are ni6to nqma da kazvam za6toto ne q poznavam no...(mom4eta)ne si smenqite mnenieto za momi4etata pod vliqnieto samo na edno prosto ne sme ednakvi abe....vie me razbrahte!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}
na pesnite koito mi napomnqt za ne6to se zamislqm ,est! oba4e kato gledam zvezdite i moreto i drugi takviz ne se raz4uvstvam. ne sym tolkova santimentalen.
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
mi 100% vernu ~ ...ama ako sa zamislish nekfi tujni pesni..nz..kat mi e kofti si slusham takia tunji inache.. House , Rap ...etc za moreta i gluposti ne ispitvam nishtu![]()
~KUCHKATA~ написа:
a za kvo togava se pravite na bezchuvstveni
Ем аз лично го правя защото ако се държа чувствително към едно момиче тя веднага ме приема за "само приятел" и милиони пъти са ме рязали заради тва тъпо и несъществуващо словосъчетание и вече ми писна, така че внимавам колко чувствително се държа...
TVA E NAI GADNOTO I VQRNO NESHTKO KOETO SUM CHEL SKORO MINAH PO TOQ PUT . STAVAM GRUB TAPANAR SAMO TAKA IMA OPRAVIQ !!!!!!!!
Всеки един човек е чуствителен малко или много. Това дали го показва е признак на характер. Лично за мен да покажеш чуствата си няма нищо лошо. Едва ли ще те помислят за някакъв лигав тип или нещо подобно.
Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш
dobre we hora, sq 4eta i i ne vqrvam u6ite si(tfa nqma smisal da go obqsnqvam), ama naistina momi4etata ne znaete kakvo iskate( ili po-to4no nqkoi ot tqh)......predi nqkolko dni pusnah tema muje vs. jeni i tam mn momi4eta kazaha 4e iskat silna natura sas silen harakter, tova ozna4ava da ne pokazvame nqkakvi 4uvstva(e izklu4vam lubov razbira se ako tfa ne go pokaje6 zna4i ne si muj ili ne obi4a6)...togava za6to 4eta izkazi ot tipa: a togava za6to se pravite bez4uvstveni?!?!?! vse pak vsi4ko e do 4ovek......no ne moga da priema 4e hem tursite silen harakter hem nqkoi koito si lee 4uvstvata nalqvo i nadqsno...nqkak si e protivopolojno...vse pak naistina mujete trqbva da izlivat 4uvstvata si pred to4no opredelen 4ovek, i ne mislq 4e pove4eto momi4eta 6te haresvat nqkvi revliovci ili ligliovci, koiot samo gi e strah i se pritesnqvat ot absolutno vsi4ko...i vse pak....vsi4ko e do 4ovek...no mislq 4e samo zaradi tova 4e mojem da skriem 4uvstvata si ni pravi silniq pol....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az si se zamislqmv po4ti si4ko
![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Така е човече няма оправия иначе. И аз вече като съм влюбен в някое момиче вместо "Добро утро красавице" сутрин ще и кавам "Добро утро кучко :P~~~" така че да си мисли че мисля само за ебане и да държа "само приятелството" далече от главата й!!!Първоначално написано от Анонимко
vqrno e po 4ustvitelni sme
edni go pokazvat drugi ne
i pitate za6to nego pokazvame... ami otgovora e mnogo lesen... kogato go pokajem ve4e drugite mom4eta smqtat 4e sme pedali daje ve4e i momi4etata mislqt taka...
ne pokazvat chyvstvitelnostta si, zashtoto smqtat , che edno momi4e 6te se vuzpolzva ot tova i shte go pravi lud, ne pokazvat chyvstvata si ,zashtoto gi e strah momicheto da znae che te sa vlubeni i smqtat , che momicheto shte im otneme svobodata. Spored men e taka i men tova mn me tormozi iskam da znam , choveka s koito sum dali me obicha ili ne , no toi nikoga ne go pokazva po kakuvto i da e bilo nachin , ima samo leki namecheta , koito moje i da ne oznachvata nishto
ba6... mn to4no brat... evalaПървоначално написано от Lambo
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg