- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ZA MOM4ETATA!:)~
Има една руска поговорка, която гласи : "На вкус и на цвят, приятели няма". Смисъл нито момчетата не сме еднакви, нито момичетата не са еднакви. Всички хора сме различни, за това различно мислим, действаме и реагираме. Не знам дали момичетата незнаят какво искат или ние не можем да ги разберем, но мисля че едно момче може да е и малко по-чувствително, но важното пред кого и къде можем да дадем поле на изява на своите емоции и къде не. Мисля че някъде на купонец у някой friend не можем да се спукаме да ревем, но някъде на саме с любимото момиче можем да покажем чувствата си без да ни помислят за гейчета или женчовци. А по въпроса, че сме си криели чувствата, не мисля че ги крием, просто на нас не ни е толкова лесно да плачем за щяло и нещяло, поне на мен. Но да, плакъл съм и аз. Да, заслушвам се в текста на песните (слушам и тъжна музика, тя също може да е страхотна). Да, много ми харесва да седя с моята приятелка на плажа и да гледам залеза или просто късно вечер с нея да се поусамотим на някой спасителски пост. И да, мился, че е по-добре ако едно момче е по-рамантично.
Първоначално написано от XXX_f
Има наистина такива жени, но се съгласете, че когато двама души се обичат истински, тогава за какво възползване говорим? А за свободата...когато вземеш решение да си с един човек и да имате връзка-ти сам правиш този избор, за да сте заедно...правиш компромиси и се отказваш от някой неща, но жените също се отказват, така че за какво отнемане на свобода говорим, неможе да искаш да си с един човек и да твърдиш, че го обичаш,а да си живееш като еррен и да не ти пука за чувствата на любимата жена и това, кое не бива и кое може да правиш, за да не я нараниш!
Аз лично от 2 години съм с приятелката ми и Страшно Много Я Обичам...за 2 години ме е виждала веднъж да плача...това значи ли, че не и показвам, че я Обичам или значи ли че не я обичам истински? НЕ РАЗБИРА СЕ!
МЪЖЕТЕ НИКОГА НЕ ПЛАЧАТ,поне не и пред хората, които обичат и изпитват чувства към тях...я сега жените да си кажат, как биха се почувствали, ако видят мъжът си да плаче, човека, които ги подкрепя и им е бил упора...и още е! Мъжете СМЕ ТВЪРДИ И РЕШИТЕЛНИ, НЯМА МЯСТО ЗА КОЛЕБАНИЕ И ПРОЯВА НА СЛАБОСТ!Просто светът те задължава да си такъв...това е някакъв изтъркан стереотип, които обаче още не може да се превъзмогне...помислете си обаче как се чувстваме ние, когато ви видим да плачете...правилната дума е БЕЗПОМОЩНИ.
Но малко се отклоних от същноста на темата- песен, която ми навява хубав спомен-ме разчувства много, място на което съм бил с любимата жена, като се върна на него-пак, спомен за приятна емоция-също, вглеждането в звездите вечер, някъде далеч, от любимата жена-също ме разчувстват и ми се иска да сме заедно! Истината е че мъжете в действиелност, ама въобще не сме толкова железни и корави, колкото изглеждаме...един прост пример-какво ще стане, ако мъж роди? Няма Да Роди, защотото ще умре преди това от болка!
Какво ще стане, ако на мъж му дойде? Ще Избухне 3та Световна Война!!!
Дайте да не се лъжем, в деиствителност жените са силния Пол...айде да излезе някой мъж, които обича приятелката си и да каже, че не би направил всичко, което иска тя, само за да види усмивката и и тя да се чувства удовлетворена и щастлива!
Ако някой каже, че не би направил и невъзможното за това...просто ще му кажа, че не обича жена си или е някакъв темерут(не искам да обиждам никого)!
Определено момчетата не изразяват чувствата си. Ние не говорим за проблемите си, а ги решаваме.
Според мен до голяма степен си зависи от човека,а не от пола.
м да чувствителнисме и при това много ......... поне аз де .... дори и се е случвало много пъти да плача за 1 момиче и много пути ми се е случвало да се замислям дори на последък понеже съм далеч от момичето което обичам и ми се случва да се замислям дори да гледам в някоя тухла(( а на тъжна песен наструхвам дори се случва и просто еи така да се на сълзя
( не е много за хвалене ......но когато обичаш е така
тая тема не е за тук преместете я 4е 6те я затворят
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Първоначално написано от mimi_sugababe
И докато сера се замислям... Бая чувствителен съм....
Ей това е истинско момчеПървоначално написано от WILD__BOY
!!!
Аз мисля,че момчетата трябва да показват чувствата си до едно време!Не включвам любовта това е друго.Говоря за проблемите,тъпо е напред назад да разказва едно момче и да реве как да ги оправи...Разбира се слушат музика и си мислят нещо ама какво това е табу!!!И затова мъжете се наричат "Силния пол"...
Ами не такова чудо като чувствително момче няма.Ако всяко "чувствително" момче се вгледа в себе си ще разбере че се прави на чувствително само зашото е чуло че момичетата харесват чувствителни момчета.По принцип знам че момчетата са по чувствителни...
uber l337 pro g33k
Еми Аз съм поет, но никога не съм писал работи за любовта или за морето или за луната и звездите, защото това е тъпо. Плача, но рядко и никога за жени. За да ме развълнува една песен не е достатъчно да е тъжна и нежна, защото много такива буламачи има(повечето чалга балади са боклуци) Ако текста е светен и песента ме кефи, например скорпиънс-вятарът на промяната не е песен за любов, а е песен за промяна и за начало, плакал съм на нея, защото тази песен отразява човешки съдби, а не просто някаква си любов написана от текстописец и продадена на изпълнителката за нейния нов чалга албум с "балади". А и всяка вечер преди да си легна излизам на балкона и гледам небето, повечето хора мислят че гледам звездите, но всъщност търся прелитащи самолети(аз много обичам самолети)
И аз така мисля. Но когато ми е хофти не отивам до морето ( за мен то е голяма локва) нито пускам тъжна песен, защото тя ме отегчава още повече.Първоначално написано от Lambo
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Hah mn qsno 4e sme po 4uvstvitelni imam predvid nie go kriem ama tva e za pred drygite mom4eta a ako pokajem na 1 momi4e 4e sme malko po 4uvstvitelni spred men de to vednaga 6te razberem tq dali ni haresva ili ni vzema prosto za ta6*k btw koe momi4e ili mom4e ne obi4a 1 romanti4na razhodka po plaja![]()
![]()
vse pak hora sme \
/
![]()
![]()
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
Зависи дали човека е романтик все пак, но знам ли аз лично се замислям като гледам морето
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
аз специално винаги се замислям преди и като правя нещо
за жалост в сегашния свят е по-добре да си без съвест и да мачкаш всички и всичко наред и все повече хора, стават емоционални мутанти...
обичам дениту ми{}
Ebahti vaprosaMnogo qsno che vsichko si e do chovek ... Na men lichno tezi raboti zavisqt ot tova kak e minal denq mi
еми та естествено че да.... и ние сме хора бе...
A za6to vinagi se pravite na tolkova bez4ustveni ...qvno tova e nqkakva za6titna reakciq
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
awe moje da si pusna pesen ama da gledam moreto (sam) ne !!!
spored men i mom4etata sa su6to tolkova 4uvstvitelni kolkoto momi4etata ama ne go pokazva za6toto taka e prieto (mujete po silniq pol) i ako te po4nat da pla4at kato momi4etata cqliq svqt (s izklu4eniq -bezsurde4nite) 6e reve po cql den!!!
ami damz mn zavisi ot mmi4eto!parvo trqbva da q opoznaete i da razbereta kakvo iska!az primerno mn mrazq lubovni belejki ne mi haresva tozi na4in na izrazqvane na lubov!:}primerno4iteti sa kato.....kosata ti kato trevata abe nqkvi takiva gluposti!no malko ili mn mislq 4e na lubimite hora trqbva dfa se pakazva i malko 4uvstvitelnost qsno e 4e nikoga momi4etata nqma da opoznaem mom4etata i obratnoto!vinagi 6te ostanem zagadka za mom4etata i mom4etata za nas zagadka!:}
mnogo prosto , Nicshe smqta che kogato obichash nqkogo - tova e slabost .. i i ne e dalech ot istinata . Instinktivno ili ne vse pak nie trqbva da sme ot "silniq pol" .. na vas za kvo sa vi nekvi revlivi jenchovci ?!![]()
Yupeeee !
amiiii taka si e da,samo 4e pove4eto mom4eta ne go pokazvat,aama az pak si go pokazvam
ponqkoga e nujno ot revliovci povqrvai mi!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}}}da razbere6 4e 4oveka do teb ima 4uvstva kam teb i ne mu e bezrazli4no da po4uvstva6 obi4ta mu da se dokosne6 do du6ata mu vsi4ko tova e ot zna4enie:}}}}}}}}}}}}}
Ако съм на морето...и някой ми липства...замислям се...ако слушам някоя тъжна песен..пак се замислям...мн зависи от самото момче дали е чувствително
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Защото Чувствителните Ги отхвърля обществото ... защото когато Видиш момче да плаче на филм ..... да бъде нежен спрямо Момиче да се държи по специално .... ГО МИСЛЯТ ЗА ГЕЙ !!!!!! ЕТО ЗА ТОВА ПОДЯВОЛИте ......Първоначално написано от ~KUCHKATA~
Защото 90% от момичетата се чустват по добре ... с един МАЧО !!! до себе си който е напомпан и само някой да го погледне на криво и се казва ТИ МЕН ЛИ ГЛЕДАШ БЕ КЕЛЕШ ... ела тука да ти чупа главата ....
И му бичи 2 ...... и т.н.
Защото Вие жените Имате нужда да бъдете нагрубявани .... блъскани удряни .... защото това ви харесва .... и защото МАСОВО ПРЕДПОЧИТАТЕ ГРУБИЯНИ ... Пред нормални момчета .....
Защото неможе да се възприеме че един Мъж ... може да плаче да бъде слаб ... не Той винаги трябва да е най-силният ... иначе за какво ти е едно ревливо лапе ..... ????
Ето Още 10000 причини мога да изброя това не ти ли стига ?!