.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55

Тема: ZA MOM4ETATA!:)~

аз съм
    Guest

дада

Нормално е да се разплачеш на някой тъжен филм или някоя балада на Марая Кери .
    Това от предния пост е вярно
    Помпат некои и до такава степен се забравят , че ми се е случвало да бъда в такава компания , и да се чудя на безмислените и малоумни думи , относно момичетата
    Пример:
    Тая , че я прасна с к*ра по черепа , че че и строшим кратуната

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mnogo sum suglasen s NicknameANdPasswORd

osobeno v onazi chast .... naistina mi se struva che momichetata imat "nujda" da gi obijdat i unijavat .. po moi nabludeniq kolkoto poveche vikash na edna "kurva" tq tolko poveche turchi sled tebe
    jenska mu rabota
    mn sa zle ...

Yupeeee !

Фен
    Град
    Sofia
    Vqrno e no kolkoto i da sum 4uvstvitelen ima kurvi koito pluzvat na vsqkude i te ne sa sled moqta 4uvstvitelnost a prosto iskat da mi bruknat v djoba v smisul da mi vzemat kintite ne za drugo...
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    темата е кажи речи тъпа ...според мен не може да се определи кой пол е по чувствителен ... просто си зависи от човека ..всичко е индивидуално ... има някои пичове дето са супер чувствителни
    (мани мани) а има някои на които не им пука ...според мен същата работа е и с момичетата ... аи когато познаваш един човек добре можеш много лесно да разбереш кога как се чувства ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ne opredeleno e tkaa...pone az sym mnoo 4uvstfitelen (lele sq ko ma 4uqt averite)...i ne sa raz4ustfam sao kato 4uq nqkoq pesen i kato vida moreto ami i ei tka kato is sedq i si mislq moiti ...
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си