- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- edin nerazdelen klas
mnogo mi e bolno che predi nqkolko dni se sboguvah s moq klas koito tolkova mnogo obicha s koito sum bila vinagi prez tezi sedem godini koito me e podkrepql i oprekval nz kakvo da pravq sega samo plachkam i razglejdam albuma ni nz kak shte izdurja prez godinite bez tqh na dali shte moga !?!?!?!?!
obichai te me zashtoto az obicham sebe si !!!!!!!!!
Ако тези хора са те подкрепяли преди, ще те подкрепят и занапред. Ако никой от тях не те потърси, си направи изводите.
Ne se izmachvai vsiako neshto si ima krai.Pak i koi e kazal che trqbva da jiveish bez tiah.Pak moje da se vijdate \/
Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.
О, ще го преживееш. Пък и ако толко се обичате, ще излзиате заедно.
Spokoino ve dy6a az su6to mnogo plakax i stradax za stariq si klas,no kogato se sre6tne6 s novi xora 6te gi zabravi6 i nqma da ti e tolkova tejko!A puk i vse pak vie 6te se vijdate vse pak te nqma da zagegnat v 4yjbina!Taka 4e se yspokoi i si misli za ne6tata koito ti predstoqt v toq jivot!Kogato sre6tne6 noviq si klas vsi4ko 6te se promeni!Vqrvai mi! \/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
който ти е истински приятел щи е приятел пак, ама ше са малко ( да не казвам изобщо) не ги съди, помисли дали и ти си потърсила някой стар приятел и ще видиш че и ти имаш толкова вина колкото те.
2,3,13 tochka
Еми имам абсолютно същия проблем!И аз така седем години и преди 2 дена се разделихме.Е,днеска имах изпит и се видях с повечето,но до кога така!А не мога да ги забравя толкова лесно!![]()
Лигавщини...
Момиченце, кога ще разбереш, че не си част от рибния пасаж? Човек се ражда сам, живее сам и умира сам. Може да има хора, на които държиш, но със сигурност можеш да живееш и без тях. Те не са твои жизненоважни органи, че да умреш, ако ти ги отнемат. А и ще дойде един момент, в който вече ще си в новото даскало и въоще няма да те интересува какво става с бившите ти съученици.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ami mila i az drugata godina zavurshvam i mi e mnogo tejko....govorim chesto zatova i vsichki se natujavame no sme si obeshtali da se vijdame kogato mojem sled kato zavurshim....nadqvam se da stane inache![]()
Vsichko hubavo svurshva prekaleno burzo..