.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

FMS
    Guest

obeci na uho na mom4e

kakvo 6te kajete za mom4e s obeci tip halki na dvete u6i na mom4e? Edin priqtel iska da si napravi no az sam protiv i mi e mnogo interesno vie kakvo 6te kaje6e

Какво да кажа?
    На някои им отива, други са смешни.
    Аз обаче въобще не харесвам момчета с обици (лично мнение!!!).

Ami li4no az ne haresvam i pak zavisi kolko sa golemi halkite ako sa mnogo malki moje!No milsq 4e nai-dobre e s malka obica na ednoto uho (NO ne hylka!!!)
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az pyk mnogo haresvam momcheta s obeci.. V moite ochi sqkash sa nekfi sladurkovci.. Zavisi i ot momcheto de..

az haresvam samo na ednoto uho i to ne hylka!
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

Мен пък много ми харесват.Намирам го за доста секси.

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

leleeee obojavam gi mom4etata s obici si4kite si poznati mom4eta gi karam da si probivat y6ite
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Як:

Гаден:

Три извода:
    1. Зависи от обиците.
    2. Зависи от мъжа.
    3. Ако си смотан една обица не може да те направи як.

Saatana vittu perkele hate crew!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    не, благодаря

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    С на 2те уши е яко..на едното е педалско ...Ама иначе ме кефи...ако е такова че да му отива...некфи чалгарчета и тн ми се струват смешни с обици

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    blqqk mn protivno...[/url]

Повече от фен
    na men pak mi haresva i to mnogo.e zavisi ot obicata,no vse pak si mislq 4e 6te e mn qko.az poznavam mn mom4eta koito imat obici i mi haresva kak im stoi
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Зависи от момчето.Като цяло ме кефи.

Голям фен
    Град
    София
    на мен па ми харесва.. нз що така..

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    zavisi si i ot momcheto i ot obicite, no chestno kazano dori da mu otiva na men ne mi haresva - lichen vkus
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Харесвам обеци на уши на момче .. ако може не гейски или някви като на така наречените рапъри Такива ме нервят

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Аз лично много се кефя на момчета с обици...... но все пак не на всеки му отиват даже на повечето не им........
    Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
    Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
    Алберт Айнщайн

Guest
    na mene mn mn ne me kefi...pravilno na nqkoi im utiva na dr ne...ama az sam prtiv tva ne me KEFI prosto

na men li4no ne mi haresva

Фен
    Град
    Dreamland
    Mi ne na vsichki im otiva , no vse pak sum na mnenie kolkoto poveche tolkova po-dobre !
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ми мен не ме кефят...много рядко се е случвало да харесам как стоят обици на момче,но наистина колкото повече са,толкова по-добре.Иначе с една халка на възглавничката е толкова педалско и отвратително,че простоооо...ми иде да му я отскубна заедно с ухото но тоя,който се е "сгъзарил"
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

С една обеца-наполовна гей,с две-травестит
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Boot каза доста
    мноо зависи от човека,но по принцип ненавиждам мъже с обеци,като изключим Джони Ротън в който съм лудо влюбена!!!

На някои им отива тези които познавам с обици са супер сладки но съм виждала и такива на които им стои ужасно
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

{}{}{}
    Guest
    ooo az adski mn xaresvam takiva momcheta no samo s edna obeca syper gazarsko stoi i ako momcheyto e s bronzov zagar i obica na ednoto yxo izglejda nqqk si po pochen,e sq estestveno che izglejda dori smesho nqqkaf syxar s obeca pfff prosto ne si pasvat taka neshtata...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си