.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Форум за психологическа помощ и взаимопомощ

Форум за психологическа помощ и взаимопомощ!
    Предполагам темата ми ще бъде възприета като спам. Ако е проблем, аз ще си понеса последствията и можете да я изтриете и да ме делнете.
    Ако имате нужда да поговорите за ваш проблем, да се консултирате по въпрос, който ви вълнува или просто да споделите това, което ви е зарадвало или притеснило, можете да заповядате в новия форум за психологическа помощ и взаимопомощ. Тук ще намерите както чисто човешко съчувствие и разбиране, така и професионална психологическа помощ от висококвалифицирани специалисти.
    Говорим си за нещата от живота и се опитваме да помогнем на всички които имат нужда от подкрепа, съвет и пр. Форумът е отворен за всички и всички могат да се включват в обсъждането на темите. Нашите специалисти както и самите потребители освен, че повдигат интересни въпроси, предоставят и много интересна и полезна информация. Благодаря ви за отделеното внимание.
    ето адресът на форума:

http://www.psy-help.org/forum/index.php
    I don`t use drugs, I AM DRUG!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    E to i nashia e " Форум за психологическа помощ и взаимопомощ! "

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Знам,че си постнала това с добри намерения,ама се възприема като реклама!Тва е и целта на нашия форум-да помагаме с каквото можем,да даваме съвети,да подкрепяме форумците,да си изрязяваме свободно мнението и разбира се да се забавляваме

da be mnogo savetvate ... mnogo pyti sym 4ela ot potrebiteli .. "bahti detskite temi" "mnogo typa tema" pyk vse pak nie teen .. sme deca vse pak .. i tova me qdosva i ne mi haresva v toq forum ..
    ina4e blagodarq za noviq dano tam da ne e taka ..

Ние не делим хората на тийнейджъри и порастнали. Всички са на едно ниво за нас. И всеки проблем си е проблем, няма значение дали на някого му се струва тъп или не. И още повече, в нашия форум можете да получите адекватни съвети от психолози. Надявам се че правите разликата. А не пречи човек да пише в няколко форума Извинявам се на тези които съм обезпокоила или раздразнила с темата си.

Голям фен Аватара на thirteen
    Много хубаво форумче.Поздравления.

Фен
    Град
    sofia
    moje i da svar6i rabota kato se ima predvid tova 4e ne vseki pat mojem da dadem pravilen savet

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    moje i da svar6i rabota kato se ima predvid tova 4e ne vseki pat mojem da dadem pravilen savet
    дам

на мен много ми допада форума
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Повече от фен
    teen-foruma si ni e pre dostatuchen
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    не се ядосвай излишно ,а иначе др форум става..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от yo-ma-nigga
    Аз не ви задължавам да влизате. На който му е харесала идеята се е регистрирал. Който не иска негово право е...
    Има хора на които не им е достатъчен. Не може да се говори от името на всички. Понякога човек има нужда от помощ не оказана от неговите връстници, а от хора, които са по големи и са учили именно за това. Да помагат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си