Zdraveite strahotno oburkana sum daite suvet ot god blizo hodq s edno mom4e mnogo svestno si4ko ok jiveem zaedno i t.n. no ot kakto sme trugnali ne sum spirala da se vijdam s bifshiq si s bego imahme mnogo dulga i krasiva vruska no azradi nai golqma glupost na zemqta se razdelihme i kkato kazah ne sme spirali da se vijdame kakto i da spim zaedno. . . obi4am go vse oshte kolkoto i da e stranno.Kato za kapak priqtel ot detstvoto mi me sreshna toi vinagi e imal simpatii kum men no nikoga ne sum podozirala za ne6to pove4e vinagi sme mnogo dobri priqteli i toi sega mi kaza 4e bil vluben v men i t.n.. . . dirji da me vijda vseki den i kazva 4e jivota mu nqmal smisul bez men . . . a sega kato se zamislih toi e visok i mngogo krasiv kato muj nz kakvo da napravq da gi zareja i trimata i da izbqgam nqkade ili kakvo da napravq s tozi koito sum sega ne sum shtastliva nikka daje pri bufshiq neiskam a se vrushatam a s vrusnika mi se struva banalno da trugna 6te sme kato v prikazka . . . .ako nqkoi vijda po trezvo ot men ne6tta neka mi kaje kakvo bih mogla da napravq na men mi e mnogo mutno sega
Blagodarq vi mnogo predvaritelno