- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко сте високи? За момичетата..
1,76-1,77на 15 съм.
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
170см
И аз съм толкова, но съм на 22. И? Ниска ли съм според вас? И "Анонимко", има различни хора: някой растат постепенно, при някои се поевява "бум на растежа" и изведнъж порастват много, има и такива при които този "бум" е при ранните години. Никой не ти е карантирал, ме ще продължиш да растеш и да растеж. Много си си добре. Иначе съм съгласна със:Първоначално написано от Анонимко
Иначе, какво толкова мислите,че е това,да си висок?Първоначално написано от `Death`Whore`
Да не е някъква чест? Просто се виждаш отдалече - това е.
Висока съм 163 и съм на 14не съм висока, но и определено не се смятам за ниска
Аз си падам по високи момчета, а те си умират за такива "джобни гаджета"
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ti si si visochka.. az sym 156 i sym na 18Първоначално написано от playful_baby
Syvsem drebno sym si .. i taka i she si ostana
![]()
Spoko - i az sum minion4e![]()
1.56 sum i sum na 15 god
ne e lo6o da si nisuk....samo gadjeto ti da ne e mnogo visoko![]()
![]()
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
еее, все недоволни от нещо...
на 17години 10 месеца и 2 дена съм (!!) и се извисявам на около 177 - 178... някво такова.
бастун.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
175 см,на 16 години съм
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
na 14 sled 3 meseca 15 po4ti 1.70..
И аз, Наделина...и аз. И какво е лошото да си ниска и да имаш високо гадже? Даже е сладко.![]()
I az naposleduk vzex da se kopleksiram ot viso4inata si1Първоначално написано от vikito_666
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Po edno vreme s ekefix 4e sum visoka,no ve4e ne iskam!Predpo4itam da ssum po niska!![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
И аз съм такаПървоначално написано от ^Santra^
![]()
sled nqkolko meseca stavam na 18 i sam 1.78/1.79
"drebni4ka" sam![]()
17 скоро 18 -170см.
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Еми аз съм на 15 и съм 180. :P Ама съм момче :P
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
lele az kato bqh malka tolkova mnogo iskah da buda niska..bqh super kompleksirana che sum nai-visokata v klasa si
sega sum na 17 i sum 1.78 i se radvam che sum visoka tova dava mnooogo predimstva i ima adski mn +-4eta![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
po4ti na 14 sam i sam visoka 1.69
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy