.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: 4ikii

Guest

4ikii

vuprosut mi e nai ve4e kum mom4etata.kefi li vi kogato edno momi4e vi bie 4ikiq?kakvo e use6taneto>po-qko li e otkolkoto vie sami da si q pravite?mn li vi haresva i kakvo nai mn vi kefi v tova?
    mersi
    az li4no sum momi4e i mi e nqkvo mn priqtno da mu biq 4ikii no nz dali toi se kefi mn 6toto sve pak ne e kato svirka predpolagam?ina4e byrzo svur6va-za 5-10min nqkude
    aide pozdravi

Град
    София

Re: 4ikii

Ми да ... готино е ... само внимавай , ако главичката му е суха много , много да не я пипаш , че тва не е много приятно ... иначе е по-приятно от колкото сам да маструбираш , верно нe е като свирката , ама пак е нещо ...

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    ne e kato svirka ama pak stava...vse pak e interesno kogato nqokoi dr ti bara onazi rabota.....nqkak stranno e..pone za men.....

Guest
    Ако момиче го прави няма да свърша никога така да се каже.Ако не е свирка по-добре сам.Чикия в краен случай ако няма свободни дупки или незнам каква причина.

hubavo e , oba4e mn bavno svur6vam

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

jjcale
    Guest
    Не е хубаво.
    Защото вие, момичета, сте некадърни чикимайки!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jjcale
    Не е хубаво.
    Защото вие, момичета, сте некадърни чикимайки!
    А така ве! Да си имахте кур да си го барате,ко ше пипате само наще! Се едно си нямате путка да си бъркате в нея майка му дейби!

awe 6tom ne se oplakva na4i laskai

Guest
    Аз свършвам за около 10 секунди - това бързо ли е ? Като то го правиме с приятелката си издържам и по повече (примерно по 2-3 минути)

Секса е за престиж, чекийте са за удоволствие, и най е яко да си се работиш сам, ама ако ти го бар анякой друг пак не е за изхвърляне
    Само за луди!

"Здравата чикия знай - радва хуя до безкрай!" - Народна мъдрост!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм!
    "Здравата чикия знай - радва хуя до безкрай!" - Народна мъдрост!!!
    da to4no taka sushto i po dobre car na 4ekiite ot kolkoto rob na kurvite
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

-

XAXA На мен 2 момичета ми бият чикии а вие неможете да си намерите момиче :P :P ако има желащи момичета да ми бият да знаете, че оная работа ми е доста голяма

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Вие некфи Анти-Кирилица Фенове ли сте ?
    По темата:Всичко което ти го прави момиче вместо теб е приятно и много по хубаво

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Добре е, да, трябва да се глади делфина, иначе не върви Ама внимавай да не му счупиш ручилото, че отиде после сперма и кръв, цялата на мартеница ще станеш...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Незнам как се чувства момчето в такъв случай, но аз много се дразня когато не пишете на кирилица!
    Аз? спокойно, приличам на останалите..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата е стара,по дяволите..
    Но все пак - Всяко момче е различно..На някои им харесва,на други - НЕ..Безсмислено е да гадаем какво чувства дадено момче...Само той си го знае
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

като гледам тоя който я е завърнал. нарочно се е регистрирал да се похвали. ама и затва очаквам след няколко минути някой мод да я заключи с изтърканата фраза "темата е стара", "стара тема" или нещо ново
    Badabumbaaa

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз свършвам за около 10 секунди - това бързо ли е ? Като то го правиме с приятелката си издържам и по повече (примерно по 2-3 минути)
    xaxax gyze, wari sa pregledai nqkade!! Za 10 sec swyrshwal baxti otkachalkata

ми по добре е но казват че ако нещо трябва да вършиш както трябва трабва сам да го свършиш

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Темата е стара.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си