- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kvo za4i tova?
kakvo zna4i ot ustata na edno mom4e 4e te obi4a haresva iska da trugnete no ne moge da si predstavi toi da e s momi4e i mn ne6a 6e se promeniat??/
q pak ?!!!!!!!!!!!!![]()
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
sigurno iska da kaje 4e nqkoe mom4e e kazalo 4e q obi4a,4e q haresva,4e iska da tragnat,no ne moje da si predstavi da e s momi4e,pyk i ako tragne s neq mn ne6ta 6te se promenqt...![]()
1. Гей е
2. Грозна си
3. Не му става
4. На 10г е и е още нискоинтелигентно дитенце.
neorientiran e i ne znae kakvo iska
Сексуално ли?Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
che e mnoo zadrusten qvno
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
ne samo vaob6te mn se graznq na takiva hora
Тези думи нищо не значат дори нямат смисъл свързани в изречение така ,че спокойно.
Ami 1-Nau4i se da se izkazvash kakto trqbva,tui kato polovinata hora,koito sa pro4eli tova ne sa razbrali kakvo iskash da kajesh! (s izvineniq
)
2-Ami mom4eto moje da ne iska seriozna vruzka(takava kakvato ti iskash)!
3-Prosto e neorientirano.
4-Po tozi na4in te e otrqzal.....
Tova moje da zna4i![]()
Az ti pojelavam uspeh, puk 6te vidim kakvo e otredila Sydbata))))
Леле такова чудо за първи път чувамМоже би така просто те е отрязал, а може и да не е готов за каквато и да било връзка
Абе вие всъщност на колко години сте
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
ne moje da si predstavi da e s momi4e?!???...................Първоначално написано от Анонимко
100%obraten kak moje6 da kaje6 na momi4e ne moga da si predstavq da sam s momi4e?!....
zareeji go ne e za teb 6tom ti e kazal tova
mda taka e ta ko zn tva?Първоначално написано от hollaback_girl
Значи точно това,което се казва-Ти много привличаш това момче,но за него е нещо ново появата на момиче в ежедневието му-въобще в живота му.Просто не може да повярва,че го привличаш..Той е свикнал да излиза с приятелите си,да спортува(може би),а ако тръгне с теб,ще има по-малко време за това.Досега не е имал гадже и просто,как да ти кажа,има чувството,че няма да може да ти обръща достатъчно внимание,а държи на теб.
Може да звучи неприятно,но 90% съм сигурна,че поне засега няма да предприеме нищо към теб.
Ами или е некъв дето въобще не може да се изразява и да обяси правилно чуувствата си или въобще незнае кво изпитва.Нормално е много неща да се променят.Може би иска да каже че ако си има приятелка няма да може да бъде с други,няма да прекарва цялото си време с приятелите си,може би просто ще му липсва свободата.Но ако уж те харесва толкова много,едва ли ще му пука.Незнам,доста объркано е написано.По-хубаво си питай него.Той си знае какво е искал да каже![]()
E tuka e otgovora na vaprosa ti.. Bravo e_l_i_z_aПървоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
Ако те обичаше нямаше да казва такива нещо,че не може да е с момиче,а щяхте да сте заедно.Просто явно не те харесва дори.
saglasna samПървоначално написано от LP_girl_14
тоя верно май е обърнал резбата.....
не му обръщай внимание и си намери друг дето ще те обича и уважава![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
xaxa brao beПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
ami moje si mu pyrvata i da mu e kofti ako tragnete naistina mn ne6ta 6te se promenqt...
ama 6tom ne e gotov na tova na4i ne te obi4a dostata4no
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
м/у др на мен ми звучи че е гей но едва ли е така
ако той зн че ти го харесваш (ако го харесваш) може би се е опитал по деликатно да те отреже
др вариант е също ако наистина обича да флиртува с всички и не може да си представи да е "вързан" само с една
нз
тва е моето мнение
точната дума за такъв тип момчета е СТРАХЛИВЕЦ!много ме дразнят такива момчета кото ти казват че имат чувства обаче нищо не можело да стане щото незнам си кво незнам си що.и гадното е че повечето са такива.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you