- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Anketka
tai kato az mnogo obi4am da tancuvam i re6ih da vidq vie dali obi4ate da go pravite?ako da 6te se radvam da mi kaje6e na kakva muzika nai-ve4e ?))
EditeD
.: machoka :.
malko se poobyrkah a taq anketa ama pak glasuvaite ako siakte pyrvoto(da/ne) e za "da" a vtoroto za "ne"xaxxax))
a su6to mnogo obi4am da tancuvam.predimno na pop muzika ili latino.A da te pitam teb kakva e taz anketa?!![]()
Пхахахаха, дано някой мод я опрай скоро.
То май и ти можеш да си я оправиш...Я пробвай.
анкетите не могат да се поправят,само писаниците.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
xaxaxax pulna oburkvaciq![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Обичам да танцувам на всякакъв тип музика,ОСВЕН чалга,народна,класическа и поп-фолк (за мен това си е пълна чалга,въпреки че някой твърди обратното).
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Това е истинатаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ааа обожавам да танцувам на всякаква музика,няма значение каква е..направо се побърквамтанците са ми голямо хоби
![]()
f@nt@zi@
Зависи, най-вече, от състоятно, в което съм...и музиката, която е пусната.![]()
i az takaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
От малка се занимавам с танци и обожавам да танцувам, но не и на кючеци.
Обожавам и мога да танцувам, а музиката просто не е от значение. Каквато и да е музиката кръвта ми прост кипва![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
с риск да прозвучи супер налудничево и невероятно, ноооо - да, може. странно, нали?Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
иначе... става, ако не ме мързи... и ако има с кой. най- добрите за мене са електро индъстръл, ЕВМ ииии машинариината музика изобщо.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Хаха![]()
Много благодаря, че ме "просветлихте".![]()
Не ме разбирайте буквално. За мен това е най-добрия начин да се поразкършиш.
И:
1. Като отидеш на кръчма няма да танцуваш латино, я?
2. Да подскачаш с дигнати и ръкомахащи ръце, да развяваш грива на ляво на дясно с прикрито желание да изметеш пода () или пък да рапираш, извършвайки некоординирани действия като някоя маймуна - не ме привлича, нито бих го определила като танц...
![]()
Мое си е мнението, така че не ми го обсъждайте.
mersi na vsi4ki za qkite otgovori v mnogo ot tqh otkrih i svoeto mnenie po vyprosa.Sega da si 4aja i az 4e tancuvam na vsqkakva muzika no nqkaksi kiu4ecite sa mi....na syrceto xixi :}}}}
Този малък детайл се пропуска от повечето хора. Не е важно какво танцуваш или как, важното е да го правиш с желание, емоция и страст.Първоначално написано от Tedinceto_
И аз ще си изкажа мнанието като новак във форума.
За танцуването най-обичам рапа и джаза. Просто тази музика ми е на сърцето. А за чалгата не ми доставя удоволствие. Но приятелите ми ме карат почти насила защото съм бил много добър.Въпреки, че май ме карат защото съм забавен (демек смешен). Както и да е сръбската музика съм по-добре там. Но просто чалгата не я търпя.
Това е личното ми мнение.
Смъртоносно точен !!!
Ами аз много обичам да танцувам, в кръвта ми е. И чалга никога не бих си пуснала да слушам, но нямам против да танцувам на нея в някоя дискотека. Между другото, много ме бива в кючеците, доста съм гъвкава, но и на поп пак можеш да хвърляш гюбеци (Шакира примерно).
И да ви кажа - има школа по ориенталски танци, някой беше казал, че никъде не преподават гюбеци, а това не е така. А да не говорим, че в латино танците чупките в кръста са задължителни, иначе танцът е скован. Пък и дори в хората човек не бива само краката да си движи.
И последно да кажа - няма нищо лошо в кючека, някои казват, че е проташки танц, а не е така. Дори е много полезен за практикуващите го, да не говорим, че е красив и еротичен.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
покахонтас,
Ах, така сега ми напомняш, имам приятелки - танцьорки в Биад, Куул Хаус-овете и други нощни столични заведения... е, нЕма такъв кючек, дето са играли върху мене![]()
![]()
Неповторимо..
обожавам да танцувам \/
И на менеПървоначално написано от f@nt@zi@
страст са ми