- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Може ли да забременееш, когато ти се изпразнят...
moje li da zabremenee6 kogato ti se izpraznqt opred v parviq den na cikala molq vi kajete
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
Да.
omg ima o6te 45144234186 na taq tema,no vse pak....po4ti nqma takava vuzmojnost,no za da si sigurna si napravi test sled 7dni!!! i sledva6tiq put s PREZERVATIV!
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
spored men NE, 6toto e 1 den na cikala, togava qicekletkata se izhvurlq ot organizma i ovulaciqta e preminala otdavna...e ima mn redki slu4ai kogato ovulaciqta e ednovremenno s menstruaciqta(e pone taka sum 4el nqkude)....ama sledva6tiq put go pravete s prezervativ....pone e po-bezopastno!!!!![]()
![]()
Nishto nemoje da se kaje sas 100 procentova sigurnost,taka,no po princip ne!
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Macka ,vinagi moje6 da zabremenee6!Prosto procentite sa razli4ni v razli4nite dni!
DAAAAAAA
ne be spoko
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
Невъзможно е.
Провъзгласявам всеки, който каже, че е възможно за УБЕР ТЪПАК.
Дам.Може...нисък процент,но все пак...
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
Вместо да питаш си направи тест за бременност 7 дни след половия акт и ще разбереш дали може или не...
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
abe kat gledam ti si ludata!az prosto ne moga da razbera za kfo davate mneniq bez da ste kompetentni v dadena oblast!razbira se 4e moje!Първоначално написано от djina_stoeva
не виждаш ли, че се базикаше...както и аз тцтцтцПървоначално написано от {{{P}}}
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24