- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ЕЙ ТВА НОРМАЛНО ЛИ Е??????
i moita sa taka,ama ne savsem de!tiq tvoite!apak i maikati ima vibrator!WOW!moite ve4e sprqha da go pr pred men!
Abe neznam , az mnogo mnogo ne vqrvam , no kakto i da e . Kaji im poveche da ne sa posmqli da ti progovorqt i da vurshat prostii nqkude drugade !![]()
не се обиждай ама са много зле...кажи им да не го правят пред тебе,поговорете си по-сериозно и трябва да се очовечат![]()
нимфомани са хората бе, къв е пруулема толкоа ?
Кажи им че трябва да се сдържат и да правят секс но не пред теб![]()
AAaaAAaa oo0o tVa e brutalnooemi kvo da ti kaja ...ako vidq na6te ..primerno ba6ta mi lije maika mi 6te pripadna na mqsto
a za vibrator an maika mi.. tfa po- moga da go ponesa
![]()
![]()
Woww...egati roditelite imash..i to pred tebe da go pravqt..Nashte obiknoveno se krieha predi ot mene (shtot sq sa razvedeni) ama po prinicip gledaha az da ne razbiram..makar che gi hvanah dva puti i te umrqha ot sram
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
Наще го правят в другата стая докато съм вкъщи , но казват да не влизам!И аз не влизам , защото знам ,че когато и аз го правя и те няма да влизат!
![]()
супер родители![]()
ако ти бях брат или братовчед да вида нещо подобно охоохохохохо![]()
![]()
i az malko ne vqrvam... moje i da e taka ama sas sig malko preuvili4eno..... ;]Първоначално написано от ragingbull
Оххх...ужас пффф .. Аз наще съм ги хващала веднъж ама не правят секс пред мен и не съм виждала как татко лиже майка ми :Д:Д:Д Отвратителнооооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
+ 1Първоначално написано от `Death`Whore`
Една съученичка като видяла техните по обяд, ко прайла там и ги сварила... после яко се стресира![]()
Ваще са откачени
![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Тази тема е ебавка... или родителите ти са някакви психично болни.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
яко шибинг да има , другото не е важно !
The Spark
sledva6tiq pat se vkli4i i praite 6vetska troika...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
em ko te sa ebat pred neq tq samo da sedi i da gleda li...(ta6ak si praq)
Да,това ще е най-добре.Щом го правят пред теб,значи няма да се смутят от това,което ще им кажеш.Първоначално написано от `Death`Whore`
offline forever!
..темата никак не е стара![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..