.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: pritesnenie..

Guest

pritesnenie..

zna4i s moq priqtel sme zaedno ot izvestno vreme.mislim skoro da go napravim, no az se pritesnqvam,za6toto sum devstvena, a na nego mu e baq golqm...napravo kato go gledam i me hva6ta strah ima li nqkuv na4in da smek4im obstoqtelstvata i da ne ne boli tolkova mn 6toto predstavqm si kvo 6te e znam 4e po natatuk tova e predpostavka za golqmo udovolstvie no v na4aloto 6te e dosta kofti sigurno help

Град
    iN ThE DreAmSs

otgovor...

emi na4i kato za na4alo da ne si go vkarva celiq i da si mn dobre ovlajnena ..ta dano tova da pomogne..Uspeh
    JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!

По работите, които си писала си личи, че си девствена ти да не би да си мислиш, че първия път кат дървар ша' ти го забие кадето му падне. Пъха го малко по малко, трябва да си добре овлажнена и престанете да мислите, че ще участвате в "Тексаско клане". Трябва да спрете да четете всичките простотии из нета за УЖАСНАТА болка. Пускаи се на течението и това е....Е късмет с мъжа :P
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    da neka da bude nejen, neka da ne go vkarva celiq i da bude6 dobre ovlajnenea........predrazplojete se...vse pak trqbva da se ostavite na te4enieto i sami da usetite koga e vremeto....ne si nasro4vaite data i 4as...tova samo 6te utejni ne6tata....btw kakvo kato mu e golqm....ne si misli 4e 6te e predpostavka za po-golemi udovostviq po-natatuk.....trqq da ima tehnika mom4eto ina4e samo s nekvi palamarki da rugat ne stava...i uspeh i vs 6te OK

Guest
    Бе спокойно никоя не е умряла защото е била девствена.

Град
    Sofia
    Винаги можеш да опиташ. Ако болката за теб е много голяма спирате до следващия опит Все някога ще го направиш така, че ти си решаваш кога да е
    Хората те харесват такъв какъвто си, а не такъв на какъвто се правиш

Мега фен
    На всяка девственица пенисът И изглежда огромен, защото мисли: "Моята дупка е много малка, това нещо как ще влезе? Ще ме разкъса!". А всъщност пенисът на приятеля ти най-вероятно е нормално голям. Спокойно, няма да умреш от болка.

Guest
    ami toi ne e dulug, no e debel i to dosta..ne mi se struva s prosto sum sig

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Откъде си сигурна, бре детенце?
    Колко си ги виждала, а?
    С две ръце не мож го обхвана ли, що ли?
    Ми, като те е страх, умри си девствена стара мома, това е решението!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Откъде си сигурна, бре детенце?
    Колко си ги виждала, а?
    С две ръце не мож го обхвана ли, що ли?
    Ми, като те е страх, умри си девствена стара мома, това е решението!
    xa x ei pi4 ti me ubi be 4ovek
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    ami parvo da te vazbudi dobre i s prasti i togava s onaa raota i kakto kazaha d ane go vkarva celiq...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

trqbva da sa predraspolojite malko i da si mnogo vlajna ai spoko ne boli 4ak tolkova puk nqkoi vaob6te ne gi boli

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами предпоставка да не те боли в началото е да си отгоре така ще контролираш всичко ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Ем да те ебе с мека пишка, а ако не успее няя се косиш.
    Нали знаеш:
    "Всички могат да ебат с корав, но само майсторите могат и с мек"
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BSplayer
    Ем да те ебе с мека пишка, а ако не успее няя се косиш.
    Нали знаеш:
    "Всички могат да ебат с корав, но само майсторите могат и с мек"

Мега фен
    Добре...кажи като го хванеш с ръка дали остава много, което не можеш да обхванеш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Добре...кажи като го хванеш с ръка дали остава много, което не можеш да обхванеш.
    ne, obhva6tam go po4ti celiq

Мега фен
    Тогава не си въобразявай, че е ненормално дебел.

Голям фен
    Град
    Memphis
    kolko e kato perelik li kolko e q kaji

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    чисто и просто изберете такава поза ... която да не предразполага към цялостно проникване !!!! и такава поза за Мъж с голям Пенис .... сиреч ( Може би е по добре ти да си отгоре ... за да контролираш ... играта и сама да решиш колко да отпуснеш и колко да влезне" ) разгледай се по книжките ... специално в тия дето са като Кама сутра има такива примерно Жена с малка ****** и мъж с голям член .... как да не се нараняват и всичко да е нормално ) !!!! ПРОЧЕТИ Първо

Мега фен
    Девствено момиче не трябва да е отгоре, защото така никога няма да прави секс. Човек има рефлекси - заболява го, отдръпва се и даже бяга. А момичетата са и плашливи...няма да стане. А и, тя няма да знае как да се движи отгоре. И ще се умори прекалено бързо.

Guest
    awe tfa da ne moje da go obhvane celiq s ruka ili na neq i e malka ru4i4kata ili palamarkata ne e tuni4ka 4estno kazano.....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Миличка не се коси-влагалището се разширява,а и представи си че 1 ден от там ще излезе цяло бебенце-да не мислиш,че ще е по-малко.Това е мускул и се свива и отпуска,така че споко!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Миличка не се коси-влагалището се разширява,а и представи си че 1 ден от там ще излезе цяло бебенце-да не мислиш,че ще е по-малко.Това е мускул и се свива и отпуска,така че споко!
    bravo na kaka kremi bravo na deteto =D>

Hammm...Ami NaLi ZNaeSh-ParViQ PaT BoLi...Taka,Che....
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си