- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- speshno e help plSsSsS
za 5-ti klas sam maika mi ne mi dava da si maham oshte kosmite na krataka pak az imam daje mnogo i se 4udq dali ako si gi izrusq s kislorodna voda shte e po dobre ili da gi ostava taka..? vie kak mislite kajete mi pls speshno e!!!!
Добре ... за какво ще си играеш да ги изрусяваш .. като просто можеш да ги махнеш - начини много. Майка ти няма да тръгне да ти ги лепи наново.
spored men ne gi mahai o6te.poslu6ai maika si.az kato bqh na tvoqta vazrast maika mi sa6to ne mi dava6e da gi maham i az q poslu6ah(vapreki 4e ne isakh da 4akam pove4ei iskah da gi maham)vapreki 4e moite priqtelki ve4e si gi bqha mahnali.sled izvesno vreme maika mi mi kaza 4e ve4e e vreme i az si gi mahnah.i se ga izob6to ne sajelqvam 4e sam gi 4akala tolkova vreme(za6toto sega imam priqtelki koito ot malki sa si mahnali kosmite i sega krakata im izglejdat ujasno i sajelqvat,a az ne)taka 4e iz4akai.nqma da sajelqva6
.........e vse pak sama si re6ava6,no tova e moq savet
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
az pyk misla 4e nqma ni6to lo6o v tova da si gi mahne6 no v nikakyv slu4ai ne sas samobrysna4ka!napravi si kolomaska ili s epilator.az sa6to si gi mahnah kogato bqh v 5 klas za6toto imah mnogo i ne sajalqvam![]()
mahai gi![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.