- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво се случва бе хора??!Отворете си очите най - после!!!
Много яко го каза..евала! =D> Аз снощи бях на парти и го карах само на биричка,но си прекарах просто невероятно..Диджея се раздаде много и просот нямаше как да не се разцепа...трърнах си в 7 часа като пич....Omid 16b rulez...Първоначално написано от C0mIx_Girl
bez da si opitala spored ne moje6 da b1de6 polezna na drugite spored men.mn malko hora vzimat narkotici da izbqgat ot problemite az li4no ne poznavam takiva taka che ne b1di tolkova sigurna v tova koeto govori6 i ti samata znae6 za6to..v1ob6te ne znae6 za kakvo stava duma ina4e e hubavo 4e se opitva6 da pomogne6
az sam probval i mnogo dalgo sam vzimal sqkakvi narkotici i moga 100% da vi kaja ni6to hubavo nqma da vi se slu4i ako probvate nqma po golqm bokluk i nai lo6oto e 4e parvo ti razbivat psihikata predi vsi4ko ostanalo i ti ne razbira6 kolko "zle" si.no kakvoto i da napi6a znam 4e ako vseki sam ne si re6i da spre nikoi ne moje da go obedi..taka 4e se zamislete samo kak izglejdate v ochite na drugite kogato ste nadrusani i mislq 4e ako ne ste prekaleno zle samo tova e dostata4no dobra pri4ina da sprete. stiga s tezi narkotici po4nahte s narkoticitesega e vreme za muzikata
![]()
Ми и аз до преди 2-3 месеца бях секи ден пияна такава ,пушех си тревичка редовно.Абе много се бях провалила ,обаче се осъзнах на време и се поправих такава.
А е разбираш ли ,някой нямат воля ,а други да.
Тея ,коит няят затъват мноо на дълбоко ,а другите се спасяват такива.
Някой от мъка други от навик трети от безделия...но все не се замислят за последствията.....