Хеееей поспрете се малко!Докъде я докарахме приятели-тийнове се друсат като ненормални, пушат треви и боклуци??!?Не..ако не го бях видяла нямаше да го повярвам!Аз съм на 17 години, човек който е правил доста простотии, минавала съм доста граници, но не и своите собствени!Пушила съм трева и какво ?? Доста пъти при това и за да бъда честна ще ви кажа че само веднъж ме хвана яко и видях защо всъщност всеки го прави .. весело ти е..яко ти е, забравяш за проблеми..олекваш максимално..Но какъв е смисъла кажете!!Когато имаш проблем отиваш и го решаваш с алкохол, трева, наркотици??Ехоо какво стана със силните хора е, хората които отстояваха и държаха на себе си, тези които се справяха с проблемите си по най-добрият начин.Никой тук не може да ме убеди че това може да се нарече изобщо добър начин!!
Кога хаосът по-точно навлезе в живота ви .. помислете си,от кога всичките станахте Хаос маниаЦи,станахте комерсиални, станахте еднакви .. започнахте да се ДРУСАТЕ масово????!? КАкво става е хора .. малки деца и тийнове ми се наяждат с бонбони, търсачи на силни усещания ли има много или какво ??? Или защото е модерно ?? Лично мен ме отблъскват такива хора .. съжалявам ги .. съжалям ги защото са със слаби психики .. защото не са НИКОИ .. защото са като ВСИЧКИ останали .. друсащи се зомбита .. изкривени ..
Не ми пука хора дали ще получа отрицателни критики и коментари от вас, защото знам че такива ще има .. защото почти няма човек който поне да не е пробвал .. Аз съм и се гордея с това ..макар да са се опитвали да ме убеждават супер много хора .. Замислете се над това което вършите ..замислете се сериозно .. престанете да се водите от този модел който обществото създава.Аз съм фенка на техно хаоса от няколко години и съм се размазвала от танци в продължение на 4 часа без прекъсване без дори да близна алкохол какво остава за боклуците,които взимате за да скачате цяла вечер като луди ..
Дълбоко разочарована съм от всички тези хора .. би трябвало да се срамувате от себе си макар да знам че изобщо не ви пука..
Проблемът е сериозен и МАСОВ!!Помогнете си или позволете на някой да ви помогне .. защото вървим само надолу .. към пропастта ..