- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво се случва бе хора??!Отворете си очите най - после!!!
Първоначално написано от Magic*
Напротив!Може да се постигне много!Стига с тези оправдания е, проблеми, бягства от реалния свят и такива глупости.Това са само оправданията които ти предлага съзнанието ти защото се чувстваш гузен.И искам да ти кажа нещо човече - ти си се примирил с това си положение и това е най - жалкото, колкото и да ми е кофти да го кажа.Колкото до това което се вижда в очите им .. НИЩО .. очите са огледало на душата..когато тя е празна .. очите го отразяват изцяло..ЖАлко е че така се примирявате, че дори не се опитвате да се борите със себе си, че не правите и малкото.И аз имам проблеми е хора, вкъщи е ад,майка ми и баща ми само дето не се избиват като са заедно и още много други влияещи на психиката ми отрицателно.И какво съм направила??Отидох да се напуша/надрусам??Не,искате ли да ви кажа какво правя във всеки един момент когато изгубя надежда - отивам при най - добрата си приятелка и само една прегръдка от нейна страна променя коренно състоянието ми.ТАКА че СПРЕТЕ да се оправдавате пред себе си, да лъжете себе си че това което правите е оправдано и че все трябва да имате някакъв порок защото сте още млади и искате да се забавлявате и изкъртвате на макс.Сега видели и опитали от всичко след 10 години .. ако още се държите на краката си .. какво ще правите.. АМи родителите Ви ?? По дяволите колко от вас държат все още на родителите си,на колко им пука че тях ги боли.Не вашите разсъждения са "те не ме разбират бла бла блааа" стига с тея простотии,никой не е направил НИЩО за да го разберат и като се надрускам ще направя напук сега те ще видят ..
Просто .. без коментар .. така че .. бягайте бягайте ..