Цитирай Първоначално написано от Magic*
kfi pypki we?kfi torbichki?az torbichki pod ochite imam otkakto se pomnq.kfa moda be?ne sym ot oneq hous maniqci,koito prosto gi e zalqla wylnata i za tfa stanaha narkomani wsichkite.ne sym ot feshanite,koito se ebat kato mastii i ne se pribrirat.i wyobshte nedei mi prikazwa za otnesheniqta mi s roditelite mi.az sym naprawila wsichko po silite si oshte predi godina-dwe i mi e pisnala ot wsichko.hah...otiwala pri nai-dobrata si priqtelka...emi ok,kato imash takawa e super.az izlizam ot nas kolkoto da ne sedq pri bashta mi.obikalqm sys slushalite iz morskata cql den,pusha si i kato stane 9 si otiwam w kyshti.
Миличка не ми говори за отношенията с родителите, защото както всеки друг и аз си имам своята история.А колкото до татенцето и при моето не се седи защото е алкохолик .. ти си прави изводите от там нататък!Не ми пука от кой вид наркомани си - от "модерните" или от "старите" отлежалите и защо се друсаш или пушиш!Това е факт и това е важното!И да,имам най- добра приятелка, но тя ми е само една, с други хора дори не контактувам и се гордея с това, защото само аз знам през какви хора съм минала и колко мръсно ми е правено.Опитвам се да си живея възможно най - добре живота, макар че ми се повръща като виждам какво се случва с хората .... с децата!Не съм се предала,уча си редовно защото държа на образованието си,обичам и съм обичана защото сама СИ ПРАВЯ ВСИЧКО.За да говоря така значи и аз съм минала от някъде и аз виждах дъното .. бях лека,пиех много и започнах да пуша цигари и всичко това по време през което такива неща бяха просто неприемливи какво остава за разпространени!Освен това бях много малка.Но се справих, защото пожелах, защото не исках да бъда човека който бях, исках да се променя и го направих и сега се гордея със себе си!!И не го казвам за да дразня някой или да се фукам както може би си мислиш .. не казвам го защото го постигнах САМА и защото истинската приятелка, която имам до себе си,приятелят ми, майка си и сестра си съм ги спечелила и съм се борила за тях!! Още веднъж - тези неща няма да решат проблемите ти .. разбери .. депресиите ще стават по - чести докато накрая съвсем изгубиш ясна представа за това коя си и какво искаш да постигнеш в живота .. А той ти е даден наготово.. наистина свободна си да правиш каквото си искаш .. но заслужава ли си ?? Замисли се