Цитирай Първоначално написано от CRaZy_IKT
Човече много хубаво е всичко но знаеш ли какво точно е наркотик.Наркотик е и кафето и алкохола,и солта,и компютъра ако щеш...Човека винаги е бил заобиколен от наркотици.Основни неща,които са вълнували и ще вълнуват човечеството са СЕКСА,НАРКОТИЦИТЕ и ПАРИТЕ!Така е това е истината.Аз пуша трева и какво-това е моя избор-аз не бягам чрез тревата-пуша я не защото е фешън...и не очквам някой да ме съжелява и да ми говори глупости.Пуша за да отскоча до другия свят невидим за много хора-до нещо ново.Да не говорим че това ни е дарено от Господ-аз не взимам синтетика а няма да взимам-казвам го със сигурност защото познавам себе си...Ти си пушила трева,но това съвсем не означава че си я осъзнала.Кварталния дришльо може да пуши с години и пак да не е разбрал за кво става дума.Наркотика не е само наркотик-той е нещо много повече.Писнало ми е да слушам НЕ НА ДРОГАТА или ДА СПАСИМ ДЕЦАТА или пък ВИЕ СТЕ НА ДЪНОТО ВИЕ БЯГАТЕ ОТ РЕАЛНОСТТА ....Тва да не ти е хероин бе Хич не правите разлика вие които претендирате за ПРОТИВНАТА позиция....Поне да знаехте кво говорите-аз съм 100% убедена че знаеш няколко наркотика обаче ми философстваш тука.Всичко е много хубаво живей както искаш само не ми обяснявай глупости
Хайде без да се мъчиш да ме анализираш, защото в интерес на истината съм била в среди на НАРКОМАНИ ако не си прочела вече и знам много повече от колкото си мислиш.Много близки мои хора са взимали така че знам мн добре за какво става въпрос ако това те притеснява миличка.Не ми и излизай с теотрията че кафето,солта и те са наркотици защото ако и те са такива - И КАФЕ НЕ ПИЯ, и солта ми е в мн малки к-ва в яденетата и т.н МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕШ ЗА КАКВО ГОВОРЯ!! "Аз си пуша само трева и нз си какво" - причината ти е тъпа.Искаш да си отидеш в другия свят??Замисли се за причините - реланият нещо не ти харесва ли ?? И да миличка - ще протестирам!! НЯма да се примиря с това че всичките ми набори се друсат или пушат трева защото знам че не е правилно!! И не си мисли че съм някое примерно момиченце което е решило да се бори за някаква според мн хора загубена кауза.ЗАЩОТО ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СЪМ, а каузата за която се боря за МЕН е мн важна защото повече не мога да живея сред упадък. Понеже съм движела доста време в тези среди и продължавам да познавам хората има един на около 30 дето си пуши само трева ама от години и от доста. Ела само да го видиш маце на какво прилича.От честото ходене в 'другия' свят ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗНЕ В РЕАЛНИЯ.ВКАРВА СЕ В НЕВЕРОЯТНИТЕ ФИЛМИ И СЕ Е ПОБЪРКАЛ ВЕЧЕ.Така че не ми говорете за тревата, не била вредна и т.н.
И все пак мерси за си изяви мнението - едно да знаеш от мен - не те бива да преценяш хората или да им правиш анализи.За теб и ВСИЧКИ примирили се - дори и тези които не се занимават с тези неща - ВСИЧКИ ПРОСТО ПРИМИРИЛИ СЕ - помислете си.Можете ли да проъдлжавате да живеете така и да се правите че всичко е нормално?!?!Защото аз не мога, осъдете ме заради това !!!