Човече много хубаво е всичко но знаеш ли какво точно е наркотик.Наркотик е и кафето и алкохола,и солта,и компютъра ако щеш...Човека винаги е бил заобиколен от наркотици.Основни неща,които са вълнували и ще вълнуват човечеството са СЕКСА,НАРКОТИЦИТЕ и ПАРИТЕ!Така е това е истината.Аз пуша трева и какво-това е моя избор-аз не бягам чрез тревата-пуша я не защото е фешън...и не очквам някой да ме съжелява и да ми говори глупости.Пуша за да отскоча до другия свят невидим за много хора-до нещо ново.Да не говорим че това ни е дарено от Господ-аз не взимам синтетика а няма да взимам-казвам го със сигурност защото познавам себе си...Ти си пушила трева,но това съвсем не означава че си я осъзнала.Кварталния дришльо може да пуши с години и пак да не е разбрал за кво става дума.Наркотика не е само наркотик-той е нещо много повече.Писнало ми е да слушам НЕ НА ДРОГАТА или ДА СПАСИМ ДЕЦАТА или пък ВИЕ СТЕ НА ДЪНОТО ВИЕ БЯГАТЕ ОТ РЕАЛНОСТТА ....Тва да не ти е хероин бе

Хич не правите разлика вие които претендирате за ПРОТИВНАТА позиция....Поне да знаехте кво говорите-аз съм 100% убедена че знаеш няколко наркотика обаче ми философстваш тука.Всичко е много хубаво живей както искаш само не ми обяснявай глупости