- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво се случва бе хора??!Отворете си очите най - после!!!
Бла бла блаа май си пишеш колкото да не заспиш?!Нещо смислено досега от твоите постове не съм прочела.Слушай какво сега многознайке, живей си жалкия животец с това си мислене изобщно не ми пука - както си желаеш си го живей пуши друсай прави каквото искаш, но мен миличка не можеш да ме СПРЕШ да си изразя мнението и да се боря за това което е важно за мен.И кой ви говори за умиране и такива е ?? Май яко сте се вкарали във филма и двамата защото аз за умиране не съм говорила.Ама то си е така ТРЕВАТА УБИВА хиляди мозъчни клетки които после не се възстановяват и това ЛИЧИ от постовете ви.Първоначално написано от CRaZy_IKT
И изобщо не се опитвай да ми казваш какво да правя и къде да ходя маце с грешния човек си се захванала, защото на 'пясъчника' където ходя да си 'играя' научавам доста неща и такива като теб могат са провокират вниманието ми но нищо повече ..така че не ми се занимава с теб - не искаш да се промениш ? - Ок, бягай да се напушиш - Ще пиша за хората които искат.А ти просто ми подминавай темата и не се стягай маце - живей си жовота както намериш за добре.
И все пак не съзададох тази тема за да се нареждам с някой, ами поради други причини но явно на някой не им стига акъла .. ами да, с този манталитет??
И аз няма като теб и някои други да се примиря с това.А пък ти ако щеш ми се прави на много отворена и разбираща, не ми пречиш спокойно, нито пък ще ме спрешЗащото аз имам МЕЧТИ И ИДЕАЛИ и се стремя към тях.Чао .. и ааа да отиди да се напушиш да се успокоиш ако случайно си се натварила четейки това
Пр изкарване в 'другия свят'
)