.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

птосто искам да споделя...

ми значи..има едно момче,което ми казваше че е влюбено в мен,но това ми го е казвал и преди и след това казва че се бъзика но този път продължаваше..и аз му повярвах!После започнах да се влюбвам и аз...пишем си вс ден и т.н. ,беше отишъл на село..каза че поне 5 дни няма да го има,ноа ако му липсвам мн ще се върне на др ден още..върна се.Дотук вс е ок,каза че ме обича и т.н. ,но...аз знам че така но просто искам да ми говори мило,а напоследък се държи грубо.Преди ми говореше със сладникави обръщения а сега не.Казах му че така ми е по-приятно и той каза че нп и ще ми говори както искам,само за да съм щастлива..и в същия ден е казал на едно момиче,с което аз си пиша(той не знае де) че това е тъпо и съм нямала право да го насилвам така. .После му писах"ако не искаш недей,не съм те задължила с нищо" ,а той ми вика че искал ..ми ебати и работата...

упс,извинявам се за грешката в заглавието на темата ама...мн ми е кофти и едва пиша

Миличка ако питаш мен този изобщо не те заслужава,щом ти се прави на интересен Няма смисъл да си тровиш нервите с глупости!
    И изобщо недей да му се извиняваш,защото тоя май незнае как трябва да се отнася с едно момиче,затова забрави за него,защото около теб има много други момчета дето те заслужават и звездите ще ти свалят-само трябва да разпознаеш правилния :P
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Фен
    Град
    sofia
    moje pak da haresva i teb i momi4eto s koeto si pi6e6 i da iska da se haresa i na dvete znam zvu4i mn tapo no ne moga da si go obqsnq
    drugoto koeto mi idva na ym e 4e prosto si igrae s teb taka 4e po dobre vnimavai s 4yvstvata si ne mu vqrvai mnogo-mnogo dano ne si igrae s teb za6toto ako e taka mn 6te strada6
    VNIMAVAI DA NE SE VLUBI6 TOI NE E PODHODQ6

Цитирай Първоначално написано от sLaDicHK{}7{}
    Миличка ако питаш мен този изобщо не те заслужава,щом ти се прави на интересен Няма смисъл да си тровиш нервите с глупости!
    И изобщо недей да му се извиняваш,защото тоя май незнае как трябва да се отнася с едно момиче,затова забрави за него,защото около теб има много други момчета дето те заслужават и звездите ще ти свалят-само трябва да разпознаеш правилния :P

mi prava si,naistina ne znae kak da se dyrji i tva e mn kofti ama mn oba4e kvo da napravq kato go obi4am..btw dori ne sme gadjeta a se obi4ame..uff stranno mi e mn

Мега фен Аватара на iiirish
    съгласна

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary

mi prava si,naistina ne znae kak da se dyrji i tva e mn kofti ama mn oba4e kvo da napravq kato go obi4am..btw dori ne sme gadjeta a se obi4ame..uff stranno mi e mn
    E kak ne ste gadjeta??Nali ti kazva che te obicha ??Togafa zashto ne hodite??
    Mnobyrkanja istoriq..

Цитирай Първоначално написано от addictedtou
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary

E kak ne ste gadjeta??Nali ti kazva che te obicha ??Togafa zashto ne hodite??
    Mnobyrkanja istoriq..
    mi kazva 4e me obi4a oba4e ne sme gadjeta..uff typa rabota-ama kvo da napravq 4e go obi4am i prosto iskam da se dyrji milo s men,za6toto ne mislq 4e zaslujavam da se dyrji kato temerut

не си заслужава изобщо да си мислиш за него-не заслужава тази привилегия!Да си намери друга дето да третира като боклук!Не се унижавай-колкото и да го обичаш!С времето ще го забравиш и ще си се смееш че изобщо си имала нещо с този човек :P
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Повече от фен
    според мен добре си направила като така си му казала!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен Аватара на koalka
    И защо не сте гаджета?Според мен,ако обичаш някой искаш да си с него.И какво означава,че това било тъпо?Просто искаш нежност,а не да се държи грубо,както прави.Поговори с него и го питай тези неща.Трябва да си наясно и да знаеш какви са чувствата му.

Guest
    uff v4era se dyrja mnogo dobre s men-da mu vqravm li 4e e iskren?! [-o<

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    uff v4era se dyrja mnogo dobre s men-da mu vqravm li 4e e iskren?! [-o<
    tva bqh az

Той май не е наясно със себе си...Първо,за да обикнеш някого ти трябва много време,трябва да познаваш добре този човек.Второ ако не иска да ти казва така,тогава защо преди го е правил.Попитай го защо си е променил мнението и отношението.
    Защото аз гледам в слънцето,а вие не можете....sorrow...

Nedei da si trovi6 nervite s toq idiot! ne te zaslujava.bii mu duspata.(darjise kato dete) nemoje da ti kazva na teb 4e mu e priqtno da te napi4a s "sladnikavi " imena a na nqkoi drug da govori ne6to koreno razli4no

Супер фен
    off i az imam sy6tiq problem..mn e gadno .Ami ako sam ne pojelae da govori taka nqma da moje6 da go nakara6-ot li4en opit znam.Govori mi taka na men samo kogato iska ...nz
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    Memphis
    abe maxni go toq drislio ebasi liglioto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Ами,има два варианта.Единият е да те е харесвал наистина и да е мислил каквото казва.Вторият вариянт е да си е говорел празни думи и само да се е ебавал с теб,което никак не е хубаво!Но аз мисля за съжаление,че е вторият вариянт,дано греша.Момчетата са такива-глупаци...много прости!Един ден ти свалят звездите,а на другия без нищо да си им направил се държът супер гадно с теб...и лошото е,че ние им се връзваме и постоянно страдаме за тях !!!Един съвет от мен,не се занимавай с такава путка,той не те заслужава нито грам!И да не си си помислила повече да го караш да ти говори мили думи,насила хубост не става!Послушай ме и нямя да съжаляваш,момчета има безброи и ще има много такива като него,други не.....успех!

Голям фен
    sladkata_hilary,ima6 perfekten podpis,ebasi dobriq eii.Sega si go zapisah,mnogo me kefi,stra6en e!!!!!!!!!!

STRANNA E I VA6TA RABOTA ..OBI4ATE SE(ILI PONE TAKA RAZBRAX) A SI GOVORITE ZAD GARBA I TOI SE DARJI STRANNO DA..I AZ SPODELQM MNENIETO 4E NE ZNAE KAKVO ISKA
    А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...

Голям фен
    Град
    Бургас
    Няма да чета другите мнения...мързи ме...но този е двуличник...дразня се от такива хора...искал да ти казва нежни работи, ама пред други друго говори...плюя на такива хора...пфуууу...чак се изнервям като чета кви тъпотии вършат хората...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Toq hi4 neznae kfo iska i ne te zaslujava
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си