- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kakvo mislite za 33eg?
kakvo mislite za 33eg sveta sofiq v lulin i koq paralelka e po-dobra tazi s frenski ili tazi s angliiski?
Zna4i az u4a tam,s angl sam no spored men s frenski e po dobre,poneje posle ti davat po hubavi diplomi kato zavarshi6..ina4e u4ili6teto biva,dobra podgotovka,t.e zavisi na kvi u4iteli popadnesh..
dobra e - az sam dovolna, u4itelite sa mn qki... ami kato cqlo da ti kaja angliiskite paralelki sa s po dobar uspeh, no zavisi de
По-добре въобще да не учиш. Същото е като да си в 33.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
С английски са по-силни и е по-добре. Сестра ми учеше там и на 15 години и организираха някакъв курс и взе сертификат по английски Higher intermediate без проблем. Английския е силен там.
Казва се Upper Intermediate тапако.
По-добре на курсове по англииски в Англия.
Една година ходих и взех Ъпър Интермидиът. Следващата година никъде не ходих да уча англииски в България. И следващата година в Англия взех наи-високата степен Адванст.
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
ot tova na men koeto sa mi kazvali za 33 e dobro uchilishte...ama ne e qsno kolko se uchi v nego...zashtoto za nqkoi dobro uchilishte znachi mnogo da se uchi a za drugo drugata krainost..inache ot paralelkite s angliiskiq ima po-dobur uspeh za napred