- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ne6to intereSno
Koi iska da vali dujd ?![]()
Лалллллллл колко е интересно!!!!!!!!!!!!!!
А сега по темата: Аз неее!!!!!!!!!!
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Дъждът е красиво нещо. Съжалявам тези, които не го оценяват. Предпочитам порой пред жега.
Ти освен да пускаш тъпи теми нямаш ли друга работа?
Иначе мнннооого искам да вали дъжд че е адска жега![]()
![]()
Ами на мене не ми стана много яко, защото ходих на плаж, стоях 2 часа и заваля... много забавно...Дъждът е красиво нещо. Съжалявам тези, които не го оценяват. Предпочитам порой пред жега.![]()
ОО...дъждът е попречил да хванеш тен като циганин...лош дъжд!
дъждъ рулззз бе майка ви деби!
adskiq prostak oba4e...Първоначално написано от dqdo fu4o
![]()
Ako ne sa izkaje6 typo nqma stane, are otivai si lqgai i stiga fludi foruma s bezdarnite si mneniq. Typo kompleksirano kiufte.ОО...дъждът е попречил да хванеш тен като циганин...лош дъжд!![]()
obujavam kato vali poroen dujd i gurmi. moga da gledam kak vali s 4asove! mn me kefi![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Пак обиди относно външността...и какво, ако съм кюфте? Май мнението ми те засегна. Защо се засягаш от думите на хора, които пишат "бездарни мнения"?
оооо бих правила див секс сред буря
обожавам дъжд
Az ne se zasqgam, a se draznq ot hora koito slagat na vsqka manja mirudiq. Za mnogo umna li se misli6, kvo?!
И като го прайте сред буря и как е тъмно,ше дойда с 1 брадва и нема да ви оставя да дишате!Първоначално написано от Анонимко
Moderated by miloto
т.1, т.7 и т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love