.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Zinerit

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...

Zinerit

Taka iskam da vi popitam za zinerita kakvo predstavlqva i kakva mu e cenata tursih iz foruma na edno mesto pishat 13 leva na drugo 2 na treto 4tiri ........ lubopitno mi e kakvo pravi zinerita kakvo predstavlqva i cenata gore dolo kolko e ?

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    of seriozno ve4e po4va da stava drazne6to, ima tursa4ka be horaaa!!!
    ma aide kakto i da e..

zinerit struva 15 lv i e produkt za le4enie na akne i 4erni to4ni, v opakovkata ima 2 6i6enca, ednoto s prah4e, drugoto s te4nost. mislq 4e e na zinkova osnova ili ne6to takova. produktut si struva i napulno iz4istva liceto za nqkolko sedmici, ne trqbva da se polzva 5 sedmici sled smesvane na dvete 6i6enca
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

zinerit struva 15 lv i e produkt za le4enie na akne i 4erni to4ni, v opakovkata ima 2 6i6enca, ednoto s prah4e, drugoto s te4nost. mislq 4e e na zinkova osnova ili ne6to takova. produktut si struva i napulno iz4istva liceto za nqkolko sedmici, ne trqbva da se polzva 5 sedmici sled smesvane na dvete 6i6enca[/b][/quote]

Samo dobavqm 4e v momenta go polzvam i sum mnogo dovolna(ima efekt a e o6te purvata sedmica)
    Samo deto uhae malko gadno,no vajnoto e 4e deistva
    ....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    dam si4ko mu e 6 naistina samo deto kato se razvali miri6e na ocet
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си