- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Здр хора малко ми е сдух.
Вчера с едно момче от махалата решихме да правим секс докато техните ги няма се качихме горе и започнахме и естествено се стигна до момента когато тои ми каза че трябвало да опитаме от всичко...
сега се замислих. какво ли ще да е "от всичко". Тои каза дас е отпусна
и че няма страшно аз все си мислех, че нещо нова поза, а то..
Отиде от някъде и взе някакъв крем и ме намаза по ..анусаи почна а аз - все едно си губех дефсфеноста отново - ЗАБОЛЯ МЕ - тои бе6е много груп
а аз се разплаках. Никога не ме бяха 'разглобявали така'..![]()
![]()
Сега имам болки и когато ходя до тоаллетна и кърви и по сред нощ ставам и пак кърви и боли...незнам какво да правя аз съм на 13 а ако отида на лекар и някаква сериозна работа и ... много ме е страх нашите да не научат...
КАКВО ДА ПРАВЯ ХОРА ПЛИЙЗ ХЕЛП!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иди на лекар, за твое добро психиатър.
Ами няма страшно.Съвсем нормално е момиче на 13 да му отгорят газа.Пробвай пак с аналния ама гледай да е малко по грубо и ще ти мине!
.Така ще свикнеш. Пак казам нормално е! А и няма нищо лошо ако си циганка !
![]()
Не, не съм циганка и нямам черен ген и престанете хора! Питах ви сериозно сега имам много болки тази сутрин се сабудих и чаршафа ми беше окарвавен и се страхувам много. Скрих го да не го видят нашите
и сутринта плаках .. нзнам много моля за адекватна помощ
Как е ако сте с опит какво да правя ва. Питам ви сериозно...
Аааа пак ще се разплача![]()
![]()
Mili4ka spokoino....izpolzvai damski prevruski ...i ne se trevoji tova spored men 6te ti mine no trqbva da ostavi6 mqstoto da zazdravee mini malko na plodova dieta ...ne stroga pak si hapvai...no po malko i razdelno za da moje6 burzo da otdelq6 hranata...........a sega vqrno 4e ne sum 4oveka koito 6te te sudi no ne e trqbvalo da burza6 tolkova sus sexa za6toto ne si dostatu4no razvita ...i pod razvita imam predvidne fizi4eski a psihi4eski
haide i uspeh![]()
Изчакай няколко дни и ако не се оправиш ходи на лекар
ти на интересна ли ми се правиш ,.А?
хахаха бил груб, бил тва бил онова. ТИ се изкара едва ли не изнасилена.
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
еми треа да е по внимателен ... а кървенето ще мине след около седмица-2... повечко крем ше му кажеш да те чака повече докато се отпуснеш и т.н.
13 годишна ехаа...кога си загуби девствеността ... на 7? аахха
toq ti skusal gazu
evalata baceПървоначално написано от dqdo fu4o
!
ami taka o6te si na 13 iska6 da probva6 ot vsi4ko...tva trqbva da stava postepeno..no ne sum az tozi koito 6te te sudi......po-dobre otidi na lekar za da nqma6 problemi...6toto tfa kurvene razbiram 4e ot nqkolko dni....ne se znae kakva infekciq si hvanala ili nqkoi kapilqr spukala....a ako e imalo rani4ka,to akoto moje da q razranqva vseki put...nai-dobre ti kazvam da ide6 na lekar!!!! za tfoe dobro e.....![]()
![]()
Май трябва да посетиш лекар.Нали знаеш телефона на едни чичковци с престилки на 4-ти километър.Какво си тръгнала на 13 да правиш секс?Като те използват за секс така ще е.Имаш ли цикъл въобще?
О боже мой на 13 и прави анален секс-ужас.За мен е недопустимо да правиш секс на 13,а какво остава за атален.И освен това като не си го искала да си го спряла.Намажи се с кремче ануса,пий нещо за разхлабване на стомаха и не прави такива глупости.
da slu6ai kaka si krem4iПървоначално написано от krem4et0
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
О Боже мой. Съвет. Такива като тебе с камъни да ги убиваш. За мен си проста ку*ва с извинение ... към форумците! Слушай ся.. Ако ти е толкова интересно просто изчакай подходящото момче понеже, ако го правиш с 1 момче 920381 пъти ще научиш много повече отколкото 920381 с различни момчета. А и се осъзнай малко ти си на 13 години. Иди да си пълниш дупето не с пишки, а спясък. Едно, че на 13г. не може да се изкефиш толкова на секса отколкото като си по зряла. Това съм го чувала от хора като тебе които се вече над моята възраст.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
На място!Първоначално написано от dest
![]()
хахахахаПървоначално написано от ЛИмОнКа'ка'_94
ква си смотана хАХАХАХАааа
Леле ... пак имало наплив от сценаристи13 годишно ... анален секс , че и не била дествена ...
![]()
What The Fuck !?!?!
mi da si mislila predi da praite sex a kato pogledna tva na nika ti 94 naprao mi ide da se metna prez prozoreca ...
Хаха добре виждам че си 94.И на колко те ебаха за пръв път?На 10?Първоначално написано от ЛИмОнКа'ка'_94
Или на 9?След като си 94 трябва настина наскоро да си станала на 13.
ДА БЕ ДА ТИ СИ НА 12 БЕ МОМИЧЕ!ОСЪЗНАЙ СЕ!ВЗЕМИ КАЖИ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗАШОТО ШЕ СТАНЕ МНОГО ПО ЛОШО!
OMFG на 12!Което означава че си една меко казано голяма кучк*.И с колко от момчетата от махалата преспа.С всички ли?
uber l337 pro g33k
male kak moje da ne si luda,tolko malka 4e na teb zadnika ti o6te mlqkoto det do v4era si sukala ti puska ot tam............to4nata duma e 4e 6te stane6 palna kurventiq,az na 12 ne sam se i sa6tala za analen sex,za men ne e normalno momi4e pod 15-16 nz qvno az sam s konservativni razbiraniq......... nz kakvi si gi svar6ila ma hodi na lekar anusa kolkoto i da bade po4istvan vinagi ima mikrobi koi znae kvo moje da lepne6....vzemi si urok
e i az sym saglasen s vasПървоначално написано от Deja-Vu
!
Abe ei ! momi4e ti si na 13 we ! kak 6te prai6 sex.. tfa bati kompleksarkata deto trea da si ili nz.. a o6te po malko v gaza.. lele... tva e napao nedopostimo.. znai6 li nai dobre .. se maji s krem slaga6 si damski prevrazki i sled 1 sedmica 6te ti mini .. a ako ima6 merak da se nau4i6 kak da ne ti te4e kraf kato te praskat otzad nai dobre go naprai o6te 2-3 pati i 6te si gotova... xxi EVALA na toq pi4 deto te e iztakoval.. tva ebati i ludiq deto e bil
)))
Еми като за начало се научида пишеш ... После ходи прави анален секс ....Първоначално написано от ЛИмОнКа'ка'_94
![]()