- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
tapi izkazvaniq.....................Първоначално написано от Върлийот Химик
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
Първоначално написано от Lady`Death
i az natfa mnenie...roditel ne moje da e priqtel s deteto si shtoto rano ili kusno deteto shte porasne shte se zapoznava s novi kompanii i nqkoi ot tezi shte vodqt deteto kum mnoy mnoy loshi neshta(droga sex i t.n.)i togafa ve4e nqma kak da spodelqsh s tfoite a kolkoto do tazi kurvi4ka ne moje da q oprafdqvash sled kato na 12 g pravi analen sex i na si4kito ot gore ne e bila devstvena...za men si e 4ista i prosta kurva!!!
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Първоначално написано от Върлийот Химик
![]()
![]()
![]()
Химика рулз, Химика рокс, Химика паундз!!!![]()
![]()
![]()
Евала Химик, евала бате, заля ме с поредната ударна доза качествена простотия!!!
А на Лимонката сигурно вече и е изтекъл сока и е умряла от загуба на кръв.
Хя, съмняаш ли се в мене, се пак съм си софийски шоп, аз ако не ръсим аграрии (и то дет викаш, качествени) ), кой друг
) Не моем да не споменем че и флуденето/спаменето у любимийот форум (ГВ!!!!) ме е научИло да праим такива аграрни И ВЕРНИ изказвания по нетеца.
тенкс, гайз, ю факин рул!! да живее Н.В. (Нег'во В'лич'ство) Кошчето!!
Иначе верно по темата (онаа дет и пръснАли гъзО) - хората ги праат курви от 12годишни и ги изнасилват възможно най-изпотените и загорели педофили-серийни убийци, таа ми се оплаква че некъв и пуснАл кръв у гъзо!! ебааму мамата!!
не бе верно Lady Death кат са ми тъпи изказванията поне пиши що, бе да го еба!!
и да не земе некой нешо да кае че съм бил зле шот пулвината сте ми некви 17/18-годишни, и то не е толко проблема че сте малки, колкото че със секо поколение хората стаат се по-тъпи.. бе май не се изразих как трее - смисъл че аз кат бех на 17 не съм бил толко тъп колкот са сега 80% от 17-годишните
е те тва е, ви ебем
аз принципно у живота не говорим така (е понякога кат ме удари БЕСНАТА агрария - да), ама в нета си пишем как щем за да глеам реакциите на другите ора, мноо ме кефи.
аре пийс
шш да не зеете се обидите 17-годишните, ей!! само 80% казах, има и нормални се още
nai malkoto dumite ti nqmat ni6to ob6to s temata napravi si tema i si drankai glupostite,pak tva koi bil tap ti ne moje da kaje6 6toto nikoi i teb ne te znae kakav si 4e da kazva6 drugite kvi bili.........za tolko mnen iq det si dal 4ak sega si napisal ne6to za taq piklata i to pak ne si nablegnal na temata,koi bil umen i koi tap ne si ti toq det 6e kazva ,ae "da go eba" begaiПървоначално написано от Химикот
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
evala ti biq ku4ko tui gaze mn ti e razpralo anusa ima 1 bira ot mene
naistina gazeto si e sfarshil raotata hubao![]()
da ste jivi i zdravi
ami purvo shto praish sex kat si na 13 samo a?![]()
i vtoro,shto davash da te e*at v gaza a? tva e izkliu4itelno tupo,a otnosno karveneto moje i da si polu4ila nqkoi kravoizliv,zashtoto anusa sam po sebe si e priguden da izliza ot nego neshto,a ne da vliza....taka 4e idi na lekar ina4e kofti....
abe nali ima lubov pakk bolkata ne e vajna 6a go preijivei6
Samo NsC undeaD![]()
naistina kat ima lubof drugoto sa prejivqva
Ехехехехехе, Химика ПРЕЗИДЕНТ!![]()
Енд Godsmack Рулз![]()
da jivei analniq sex
Ае кфо я нападате сички ебаси гадните дет сте...вярно че е пострадала ама това си е за нея...и престанете!Всеки започва да прави секс когато иска и е готов
Saglasna sum s tova izkazvane. A po vaprosa, smqtam,4e 6te ti mine.Prosto toi e trqbvalo da e po-vnimatelen.Kolkoto i grubo da zvu4i, mai to4nata duma e,4e ti e "razpral" dupeto. :P Ne vqrvam da e ne6to seriozno.Ako ima6 nekvi krem4eta uspokoqva6te-maji tam, tarpi, i mislq,4e 6te ti mine skoro.Uspeh!Първоначално написано от Кисче
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
neeeeeeeeeeeee na 4 kilometur izgorq mai http://www.psihichnozdrave.com/showpage.php?PageID=112 eto da vidi toq sait ili da poseti toq adres:Психиатрична болница Св. Иван, Рилски – Нови Искъp кв. Курило,Първоначално написано от koalka
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
az nqmam mnenie![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Кисче kfo q napadame we ti na 13 kat beshe razpraha li ti g*za ?
to izliza 4e priqtelq ti te e nasilil.suvetvam te kao produljat bolkite i kurveneto pove4e vreme da otide6 nezabavno na genikolog.anusa e muskul,koito pri po grubo dvijenie pri4inqva bolka.va6ite nqma da razberat,otiva6 pri li4nata si lekarka ili lekar i kazva6 4e iska6 pregled pri genikolog.
Първоначално написано от Lady`Death
E TE TBA beshe super tupo ma putko nedosturgana! nikoi ne znael kuv e himika ta zatva da ne govorel... to taka se obezsmislia celia i bez tva bezsmislen vash forum be, nuuuuuuuboveeeeeee pederasi lainovozi karantii i parantii fakani kuchki i kurvi maloletni duhachiiiiiiiii sifilistitsi mizernitsi gei-pedalcheta da vi go natrese kon u impavite rusi usti be kauni nechesani!
i naete li kvo- 60/40 che temata e pulna izmislitsa a i da ne e, ne me ebe!!! shoto vie ste zle da se palite za nekva prostotia, az puk vi psuvam kolko ste zle! E HEEEEEEE, kak che propusnem vi napsuam be aaaaaaxaxaxaxaxa
omg gdfs here lol lol rofl stfu b0000000nz smd & kma stfu, stfu, FFS STFU!!!
лейди дет:
наай-малкото доказателство че 90% от хората тук сте по-тъпи от мене е факта че вие сте се регнали в тоя ТИЙН форум а аз не хахах таа на 13 кво очаква - полезен и ефективен съвет от некви тийнчета дет са по-големи от нея с макс 4 години ли бе?? и не само тя!! сички!! аз кат бех на вашта възраст да не мислите че съм писал по форуми "не моем я накарам ми духа" или некви такива!! ми не съм шот е супертъпо!! ше разчитам аз на некви деграданти вместо на себе си!!
бе както и да е, аз имам много високо мнение за себе си и със право, (са верно малко аграрно се държа във форума, ма трее се позамислите що за глупост е той), така че нема да ви се доказвам, особено пък във нета, където секи е супер дупе, кара 5 коли, шиба само "яки путки, копелеее" и знае къде живееш и ей са ше дое те згърби
не съм такова деграде че да си избивам комплексите кат се праа на дупЕ в нета, поради тва че в живота съм пълен боклук.
а вие тва праите, вместо да се учите от грешките си (и чуждите грешки), вие разчитате на фантазиите на 14-15 годишни лапета, и кво?? ше получите изкривени представи за живота и кат се стигне до шибане (или там квото е, са за шибане узад говориме) ше бъдете пъле здух и тогава ше се сетите за бат' ви Екса колко прав беше ама късно
нищо лично, казвам го с "поучителна" цел
бе знам че нема да ме разберете ма толко се издразнИх че не моеше да не го напиша!!
иначе нишо лично и против 17годишните - все пак бившата ми беше 88..
Аре аз са ш си пускам филм, стига съм ви отделял толкова от ценното си време, ш се видиме пак хахахх
xaxaaaxaxaxax mnoo iasno be bratle, smeni texta, ma nea te razbErat aaaxaxaxaxax shoto sa HYY|5OBE xxxxxxxxxx
to taka e ne samo po forumite... s tebe se puznaame, znaesh, che karam leko starichuk Hummer sus spinnerki, opa greshka, v moia Hummer me vozi moita putka, koiato e Ani... Jolito be, sesh se? a ne go karam az, shot me murzi, pa i dokato go kara tia, i baram tsitsite i si opuvam ot 60-godishnia Johnny Blue Label do neia... mdaaa, i si slushkam MP3ki na N90kata, a krditnite mi karti sa samo zlatni...
aaaaaxaxaxaxaxaxa da go duhate be buklutsiiiiii i onia idioti- setIh se za SONORA i Mario Tepov be... shteha mi vikat tam nekvi me gunat... znaeli kude zhiveia aaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxa 80000000/V222222222
Старши, батка, по-полека го давай, че боли 'е!![]()