.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 155 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Хах...зле сте...зле сте... Нямам думи.
    Първо към авторката - давай все така. Мама и тати ще се гордеят, че на 12 вече и анален си правила /та аз на 12 не се бях целувала.../
    Само не разбрах защо всички започнахте да я обиждате 'курва' и к'во ли още не.
    Тя си го знае, няма нужда да й го напомняте.
    Нека си се чу*а там с всеки и т'ва е.
    Сама ще търпи последствията от постъпките си. Ще се научи, че на 12 трябва да си гледа уроците, а не да ходи по къщите.
    Някой ден сама ще се усети какво е вършила, но ще бъде късно.
    Какво ви интересува какво прави? Нали не е ваше дете. Родителите да си се оправят.
    Толкова и са я възпитали за да стане такава. Макарче тя единствено си е виновна.
    Едва ли ви пука за някакво 'тъпо курве на 12' тогава защо изобщо се занимавате? Нима ще я оправите и ще и вкарате ум в главата? Хах...
    Да си прави каквото знае, може за друго да не я бива. Нейна си работа.
    За тези които казаха, че курва се става от малка, определено грешат страшно много.

П.П. Не станахте ли вече много лейди дет
    taka temata otdavna e priklu4ena vij ot koq data e,po neq ne e pisano sigurno ot sedmici nz,vseki q bil obijdal mi neka go 4ue i da se osvesti malko,pak gaza i ako ne e izgnil ve4e bi trqbvalo da e dobre ,moje bi q pompat pak tam
    PS: hubav profil,kato Moq
    Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    ne moga da te kritikuvam 4e si go napravila na 13 6tot i az i priqtelkata mi bqhme na tolko kato go pravihme, za tova 4e si go pravila analno su6to nqma da te kritikuvam po su6tata pri4ina, moga samo da kritikuvam toq koito te e cufnal 4e go e napravil pravilno, ako go napravi pravilno nqma da te boli, nqkoi be6e kazal za nqkva plodova dieta, spored mene tova e nai-pravilno v momenta, seki 6te ti kaje 4e trqbva da hodi6 na lekar, teq koito ti go kazvat neka hodat te da im preglejdat anusa, kakto i da e, sledva6tiq put si nameri nqkoi opiten koito znae kakvo vur6i a ne nqkoi selqndur

aaaaaaaaaa ee kuchko i ti li se ebesh ot malka
    mom4e sum

.....
    Guest
    ee vie pU na4i tva 4e e praila sex ne zna4i 4e e kyrv* trosto i se iskalo .. ama pa na 12 ebas*. az na 12 ne sum se celuvala da ne govorime za ANALEN ... e sa ne sum mng golqma samo na 14 ama za 6tastie vse o6te sum devstvena i ot temite tro4eteni dnes naprao mi se sgadi ama vi kaaam 4esno .. blaaak moje li nqkoi da mi kaje kak moje na 12 - 13 godini da prai6 sex (kuvto i da e) s 4ovek ot maxalata - daje ne xodi s nego da si na 13 i da xodi6 s nqkoi PONE ot 3 meseca ok ama s nekav si idiot ... naprao ne mi go pobira glavata boje kolko sme lydi dne6nite teenove tctc

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Lady`Death
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Хах...зле сте...зле сте... Нямам думи.
    Първо към авторката - давай все така. Мама и тати ще се гордеят, че на 12 вече и анален си правила /та аз на 12 не се бях целувала.../
    Само не разбрах защо всички започнахте да я обиждате 'курва' и к'во ли още не.
    Тя си го знае, няма нужда да й го напомняте.
    Нека си се чу*а там с всеки и т'ва е.
    Сама ще търпи последствията от постъпките си. Ще се научи, че на 12 трябва да си гледа уроците, а не да ходи по къщите.
    Някой ден сама ще се усети какво е вършила, но ще бъде късно.
    Какво ви интересува какво прави? Нали не е ваше дете. Родителите да си се оправят.
    Толкова и са я възпитали за да стане такава. Макарче тя единствено си е виновна.
    Едва ли ви пука за някакво 'тъпо курве на 12' тогава защо изобщо се занимавате? Нима ще я оправите и ще и вкарате ум в главата? Хах...
    Да си прави каквото знае, може за друго да не я бива. Нейна си работа.
    За тези които казаха, че курва се става от малка, определено грешат страшно много.

П.П. Не станахте ли вече много лейди дет
    taka temata otdavna e priklu4ena vij ot koq data e,po neq ne e pisano sigurno ot sedmici nz,vseki q bil obijdal mi neka go 4ue i da se osvesti malko,pak gaza i ako ne e izgnil ve4e bi trqbvalo da e dobre ,moje bi q pompat pak tam
    PS: hubav profil,kato Moq
    Да не би да си мод, че казваш че темата е приключена? Както виждаш и след мен са писали.
    Тя като си няма ум в главата и да го чуе и да не, все тая!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си