- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
taka temata otdavna e priklu4ena vij ot koq data e,po neq ne e pisano sigurno ot sedmici nz,vseki q bil obijdal mi neka go 4ue i da se osvesti malko,pak gaza i ako ne e izgnil ve4e bi trqbvalo da e dobre ,moje bi q pompat pak tamПървоначално написано от Lady Death
![]()
PS: hubav profil,kato Moq![]()
Nie moje6tite,vodeni ot neznae6tite,var6im nevazmojnoto za kefa na neblagodarnite.I sme napravili tolkoa mn.,s tolkova malko,za tolkova dalgo vreme,4e ve4e sme se kvalificirali da pravim vsi4ko ot ni6to.
ee vie pU na4i tva 4e e praila sex ne zna4i 4e e kyrv* trosto i se iskalo .. ama pa na 12 ebas*. az na 12 ne sum se celuvala da ne govorime za ANALEN ... e sa ne sum mng golqma samo na 14ama za 6tastie vse o6te sum devstvena i ot temite tro4eteni dnes naprao mi se sgadi ama vi kaaam 4esno ..
blaaak moje li nqkoi da mi kaje kak moje na 12 - 13 godini da prai6 sex (kuvto i da e) s 4ovek ot maxalata - daje ne xodi s nego da si na 13 i da xodi6 s nqkoi PONE ot 3 meseca ok ama s nekav si idiot ... naprao ne mi go pobira glavata
![]()
boje kolko sme lydi dne6nite teenove tctc
Да не би да си мод, че казваш че темата е приключена? Както виждаш и след мен са писали.Първоначално написано от Lady`Death
Тя като си няма ум в главата и да го чуе и да не, все тая!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."