- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- just friends???
sprait iska da ti kaje ne6to: "tvoqt nai dobar priqtel te jelae..." istina li e tova ili e prosto izmi6liotina??? vsi4ko v koeto vqrvah vqrvam i 6te vqrvam se postavq pod samnenie ot taq reklama... ne q bqh gledala skoro no samo kato q vidq i me hva6ta paranoqta... kajete vie ima li takova ne6to
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Za sujalenie da![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
buf,mnoo e gadno we, ti im vqrva6 pak te???
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Първоначално написано от pinki
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Възможно е да има такова нещо, но в никакъв случай не е задължително.Първоначално написано от sk8er_girl
Ако, все пак, има ще разбереш по държането и много други неща.![]()
Приятелство без никакви задни мисли м/у момче и момиче МОЖЕ да съществува, така че Спрайт може да иска да ви каже много неща, но не всичките ще са верни. Това е само реклама.
Съжалявам, ако до сега не сте имали такова приятелство или имате такова, но го поставяте под съмнение, заради една си реклама...![]()
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Нещата такива,каквито са...![]()
Не винаги се получава така.. де , ама има и такива случеи.
ми...според мен има нещо вярно,но не винаги![]()
![]()
разбира се,че може да са JUST FRIENDS !!!
100 % sam sigurna che moqt nai-dobyr priqtel ne me jelae!
ami spored men go ima tozi moment..smisul verno qko tupichko e da se vqrva na reklama..no tq ni kara da se zamislim nad jivota nad priqtelstvoto si specialno tazi..i opredeleno ima zashto...
Принципно не е невъзможно, но ако наистина е "твоят най- добър приятел", не би те пожелал по този начин. Рекламата си е реклама, за да примами хората да купят продукта. Не приемай всичко за сто процента истина. Ако наистина те желае, ще ти го покаже по по- достоен и адекватен начин, а не по този от рекламатаПървоначално написано от sk8er_girl
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Първоначално написано от 6emet4e
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Естествено че е така, това е нормално. Аз имам 4-5 приятелки и ги желая и бих правил секс с тях ако ми дадат.![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Съществува това, да.
i az sum na tva mnenie...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..