- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Н@ среща
Значи имам среща след около два часа та вьпроса ми е кьм момичетата какво очаквате от момчето преди среща освен да се е натокало и да ви хареса.. Дайте теми които ви интересуват е всеки има свой характер но най характерните неща . Вьпреки че знам кво да правя но някой сьвет няма да ме разсьрди![]()
Az lichno ne ochakvam pochti nishto ot nego.. Poveche se pritesnqvam dali az izglejdam dobre.. Dali ne sym mnogo debela s tia pantaloni? Dali taq bluza ne e mnogo izrqzana? Korema mi dali ne styrchi kato sym sednala tei? i t.n.. No inache kato se zamislq .. shtom sym priela da izlqza s nqkoi znachi veche mi e napravil vpechatlenie ii.. ne mu e nujno mnogo usilie za da me ima..
I az ne o4akvam koi znae kakvo...moje bi da poddurja razgovor...i ne e zaduljitelno postoqnno da mi zadava na men vuprosi...ami da razkazva i za sebe si....da se surji estestveno...i predpo4itam da ne pravi prekaleno o4evidni opiti da me svalq...drujeliubnoto, priqtelsko otno6enie mi e po-simpati4no...
Ne smqtam 4e ima opredeleni temi za razgovor, koito da sa mi nai-priqtni...vinagi moje mom4eto da mi razkaje nqkoq zabavna slu4ka..ako 6te ei taka...ot ni6toto...prosto mu e 6tuknalo...ili ne6to sme6no...
edno ne obi4am...pri purvi sre6ti ne obi4am da mi govorqt za liubov...ili za nekvi prekaleno romanti4ni ne6ta...yse6tam go neestestveno (no tova est sum az, horata sa razli4ni...)
Priqtna sre6ta![]()
предимно да ни обраща внимание. момичетата са доста чувствителни в това отношение
Първоначално написано от anito.sl
Да ти стърчи двайсетолевка от джоба.../Ако е по-грозничка може и с 10 да минеш/Първоначално написано от EnJoY
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
![]()
tva e syper qko
![]()
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Ok.Приятелско отношение но все пак трябва да ти покаже по някакъв начин че иска да сте нещо повече от приятели.Защото ако се държи прекалено приятелски ще решиш че иска да си бъдете само това.Първоначално написано от Barbie
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Какво означава глаголът "натокал съм се"?
В смисьл да се е наточил...нагласил добре !!! Срещата мина добре говорихме си за живота и работата е готова но аз с мойта си тактика в началото се дьрпам леко за да си мислят дали ги харесвам а не аз да си го мисля - момчета действа мое да го пробвате... Само е целунах по бузката и и казах до утре и много и харесаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()