.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Н@ среща

Н@ среща

Значи имам среща след около два часа та вьпроса ми е кьм момичетата какво очаквате от момчето преди среща освен да се е натокало и да ви хареса.. Дайте теми които ви интересуват е всеки има свой характер но най характерните неща . Вьпреки че знам кво да правя но някой сьвет няма да ме разсьрди

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az lichno ne ochakvam pochti nishto ot nego.. Poveche se pritesnqvam dali az izglejdam dobre.. Dali ne sym mnogo debela s tia pantaloni? Dali taq bluza ne e mnogo izrqzana? Korema mi dali ne styrchi kato sym sednala tei? i t.n.. No inache kato se zamislq .. shtom sym priela da izlqza s nqkoi znachi veche mi e napravil vpechatlenie ii.. ne mu e nujno mnogo usilie za da me ima..

Супер фен Аватара на Barbie
    I az ne o4akvam koi znae kakvo...moje bi da poddurja razgovor...i ne e zaduljitelno postoqnno da mi zadava na men vuprosi...ami da razkazva i za sebe si....da se surji estestveno...i predpo4itam da ne pravi prekaleno o4evidni opiti da me svalq...drujeliubnoto, priqtelsko otno6enie mi e po-simpati4no...
    Ne smqtam 4e ima opredeleni temi za razgovor, koito da sa mi nai-priqtni...vinagi moje mom4eto da mi razkaje nqkoq zabavna slu4ka..ako 6te ei taka...ot ni6toto...prosto mu e 6tuknalo...ili ne6to sme6no...
    edno ne obi4am...pri purvi sre6ti ne obi4am da mi govorqt za liubov...ili za nekvi prekaleno romanti4ni ne6ta...yse6tam go neestestveno (no tova est sum az, horata sa razli4ni...)
    Priqtna sre6ta

Мега фен Аватара на iiirish
    предимно да ни обраща внимание. момичетата са доста чувствителни в това отношение

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    предимно да ни обраща внимание. момичетата са доста чувствителни в това отношение

Супер фен

Re: Н@ среща

Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Значи имам среща след около два часа та вьпроса ми е кьм момичетата какво очаквате от момчето преди среща освен да се е натокало и да ви хареса.. Дайте теми които ви интересуват е всеки има свой характер но най характерните неща . Вьпреки че знам кво да правя но някой сьвет няма да ме разсьрди
    Да ти стърчи двайсетолевка от джоба.../Ако е по-грозничка може и с 10 да минеш/

Re: Н@ среща

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от EnJoY
    Да ти стърчи двайсетолевка от джоба.../Ако е по-грозничка може и с 10 да минеш/
    tva e syper qko
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    I az ne o4akvam koi znae kakvo...moje bi da poddurja razgovor...i ne e zaduljitelno postoqnno da mi zadava na men vuprosi...ami da razkazva i za sebe si....da se surji estestveno...i predpo4itam da ne pravi prekaleno o4evidni opiti da me svalq...drujeliubnoto, priqtelsko otno6enie mi e po-simpati4no...
    Ne smqtam 4e ima opredeleni temi za razgovor, koito da sa mi nai-priqtni...vinagi moje mom4eto da mi razkaje nqkoq zabavna slu4ka..ako 6te ei taka...ot ni6toto...prosto mu e 6tuknalo...ili ne6to sme6no...
    edno ne obi4am...pri purvi sre6ti ne obi4am da mi govorqt za liubov...ili za nekvi prekaleno romanti4ni ne6ta...yse6tam go neestestveno (no tova est sum az, horata sa razli4ni...)
    Priqtna sre6ta
    Ok.Приятелско отношение но все пак трябва да ти покаже по някакъв начин че иска да сте нещо повече от приятели.Защото ако се държи прекалено приятелски ще решиш че иска да си бъдете само това.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Мега фен
    Какво означава глаголът "натокал съм се"?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Какво означава глаголът "натокал съм се"?
    В смисьл да се е наточил...нагласил добре !!! Срещата мина добре говорихме си за живота и работата е готова но аз с мойта си тактика в началото се дьрпам леко за да си мислят дали ги харесвам а не аз да си го мисля - момчета действа мое да го пробвате... Само е целунах по бузката и и казах до утре и много и хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си