.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Мускулести момчета?

Въпрос към момичатата!
    Момичета какви момчета харесвате по мускулести или по-слаби мъже?

ми лично аз си падам по по мусколести но не прекалено
    в същност може би не точно мусколести а по скоро стегнати
    да не са само кожа и кости
    но все пак не външният вид е най важен и ако някой може да ми хареса дори да е супер кльощав

Guest

Re: Мускулести момчета?

poprincip obrushtam po-golqmo vnimanie na liceto, no naistina predpochitam momcheto da e po-edro ot men.. muskulite ne me interesuvat!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Аз съм за по мускулести(поне аз искам така).
    Много грозно седи като видиш слабо момче и момиче,което е 2 пъти колкото момчето(поне аз така мисля).
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от *Damianita*
    Много грозно седи като видиш слабо момче и момиче,което е 2 пъти колкото момчето(поне аз така мисля).
    ami zna4i si gledala debeli momi4eta dai kato vie ste debeli nie da stanem sumisti 4e da ne ste po golemi ot nas

Брей доста бързо отговорихте благодаря ви момичета!Въпроса ми беше такъв защото съм малко по мускулест(до сега проблеми с моичетата не съм имал де)но така да попитам!

А за тва страшно нема тренирал съм 6-7 години плуване и погледнато в гръб ако е по голяма трябва да е некъв мутант защото гърбът ми е доста добре развит!

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    Цитирай Първоначално написано от Reflexa
    А за тва страшно нема тренирал съм 6-7 години плуване и погледнато в гръб ако е по голяма трябва да е некъв мутант защото гърбът ми е доста добре развит!
    i az sam taka samo ,4e az ot 6/7 g. kaqk

Няма какво да си кривим душата - много по-добре е мъж с мускули от колкото хилка.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    ^npocTo^a3^f^ nali znae6 ,4e si mi lubimka

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Няма какво да си кривим душата - много по-добре е мъж с мускули от колкото хилка.
    \/ \/ \/

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami zna4i si gledala debeli momi4eta dai kato vie ste debeli nie da stanem sumisti 4e da ne ste po golemi ot nas
    Първо-Не съм казала,че съм дебела.
    Второ-Аз си изказвам мнението.Като ти не го одобряваш си дледай...
    Трето-Никой не те е карал да ставаш сумист.

_aguilera_
    Guest
    mi ne znam za vas ama az li4no predpo4itam po-slabi4kite i po-visoki momcheta,da ne sa mnogo muskulesti i nqkvi gramadni,da moga kato go hvana i da go gushna,a ne da se 4udq tva grub li e,6iq li e

Аз съм за някакво средно положение.Нито кожа и кости , нито някаква грамада...

Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...

Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    i az sam taka samo ,4e az ot 6/7 g. kaqk
    И аз съм така: 1 година-Волейбол
    1година-Лека атлетика

Фен
    Град
    sred glupacite-4ujd sred svoi
    Брей доста бързо отговорихте благодаря ви момичета!Въпроса ми беше такъв защото съм малко по мускулест(до сега проблеми с моичетата не съм имал де)но така да попитам!
    zna4i si nekuv golem kompleksar...sled kato nqma6 problemi sas jenite i si muskulest, za ko q puska6 tazi tema??!?!?! nema smisal......sq samo da se fuka6 e izli6no.....aku puk se fukame sas voleibol, pluvane, leka atletika i kaqk...to daite i az.....6 godini prof basketbol!!

ОО и аз се включвам. 7 години баскетбол, 2 години футбол, 3 години джудо и др.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ragingbull
    zna4i si nekuv golem kompleksar...sled kato nqma6 problemi sas jenite i si muskulest, za ko q puska6 tazi tema??!?!?! nema smisal......sq samo da se fuka6 e izli6no.....aku puk se fukame sas voleibol, pluvane, leka atletika i kaqk...to daite i az.....6 godini prof basketbol!!
    Просто дискутираме помежду си а и ми беше интересно!А и никакви комплекси немам само си мисла че ку*а ми е много голям(базикам се)!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    честно казано аз лично не си падам по напомпани момчета. Естествено няма лошо да има плочки които да докосна когато го гушкам ама ако от мускули не мога да го прегърна.....мнееее за кво ми е

Фен Аватара на Eclipse_bb
    Град
    Yet to be revealed
    Има много подобни теми - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...uskuli&start=0 е една от тях
    The more I see, the more I know.
    The more I know, the less I understand...

а ако сте изправени пред дилемата...
    примерно красиво момче с горе-долу добро телосложение...имам в предвид плочки,гърди,релефен трицепс.тфа онова...
    или яката назобенарка-бабанка с големия ланец и грозната мутра с големия нос
    а да ви видя тука кво избирате

Guest
    ti sigurno si purvia vid i iskash da se iztuknesh.. sushto kato avtora na temata

nekuf
    Guest
    А ако е некъф като мен.Смисал аз съм дебел обаче не ми личи толкова.И не съм некъф сланинест повечетое мускули.Само корема ми е голям(то е наследствено от бащатата ма ко да се праи) .Та такива като мен не се ценят много де,все пак искам и ващо мнение.Аа и да кажа,че не съм от тея дебелите дет гъза им е по голям от гръдния кош , а е точно обратното

Цитирай Първоначално написано от nekuf
    А ако е некъф като мен.Смисал аз съм дебел обаче не ми личи толкова.И не съм некъф сланинест повечетое мускули.Само корема ми е голям(то е наследствено от бащатата ма ко да се праи) .Та такива като мен не се ценят много де,все пак искам и ващо мнение.Аа и да кажа,че не съм от тея дебелите дет гъза им е по голям от гръдния кош , а е точно обратното
    You fail.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

Повече от фен
    slabi! kato fizi4eska struktira a ne kato da ne mogat da vdignat 2 kg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си