- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мускулести момчета?
Въпрос към момичатата!
Момичета какви момчета харесвате по мускулести или по-слаби мъже?
ми лично аз си падам по по мусколести но не прекалено
в същност може би не точно мусколести а по скоро стегнати
да не са само кожа и кости
но все пак не външният вид е най важен и ако някой може да ми хареса дори да е супер кльощав
poprincip obrushtam po-golqmo vnimanie na liceto, no naistina predpochitam momcheto da e po-edro ot men.. muskulite ne me interesuvat!!
Аз съм за по мускулести(поне аз искам така).![]()
Много грозно седи като видиш слабо момче и момиче,което е 2 пъти колкото момчето(поне аз така мисля).
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ami zna4i si gledala debeli momi4eta dai kato vie ste debeli nie da stanem sumisti 4e da ne ste po golemi ot nasПървоначално написано от *Damianita*
Брей доста бързо отговорихте благодаря ви момичета!Въпроса ми беше такъв защото съм малко по мускулест(до сега проблеми с моичетата не съм имал де)но така да попитам!
А за тва страшно нема тренирал съм 6-7 години плуване и погледнато в гръб ако е по голяма трябва да е некъв мутант защото гърбът ми е доста добре развит!Първоначално написано от *Damianita*
i az sam taka samo ,4e az ot 6/7 g. kaqkПървоначално написано от Reflexa
![]()
^npocTo^a3^f^ nali znae6 ,4e si mi lubimka![]()
![]()
![]()
\Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
/ \
/ \
/
Първо-Не съм казала,че съм дебела.Първоначално написано от Анонимко
Второ-Аз си изказвам мнението.Като ти не го одобряваш си дледай...
Трето-Никой не те е карал да ставаш сумист.
mi ne znam za vas ama az li4no predpo4itam po-slabi4kite i po-visoki momcheta,da ne sa mnogo muskulesti i nqkvi gramadni,da moga kato go hvana i da go gushna,a ne da se 4udq tva grub li e,6iq li e![]()
Аз съм за някакво средно положение.Нито кожа и кости , нито някаква грамада...![]()
Нима си мойта половина в любовта,еротичния заряд в мойто тяло,в моя свят...
И аз съм така: 1 година-ВолейболПървоначално написано от Deja-Vu
1година-Лека атлетика
zna4i si nekuv golem kompleksar...sled kato nqma6 problemi sas jenite i si muskulest, za ko q puska6 tazi tema??!?!?! nema smisal......sq samo da se fuka6 e izli6no.....aku puk se fukame sas voleibol, pluvane, leka atletika i kaqk...to daite i az.....6 godini prof basketbol!!Първоначално написано от Reflexa
![]()
![]()
ОО и аз се включвам. 7 години баскетбол, 2 години футбол, 3 години джудо и др.![]()
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?
Просто дискутираме помежду си а и ми беше интересно!А и никакви комплекси немам само си мисла че ку*а ми е много голям(базикам се)!Първоначално написано от ragingbull
честно казано аз лично не си падам по напомпани момчета. Естествено няма лошо да има плочки които да докосна когато го гушкам ама ако от мускули не мога да го прегърна.....мнееее за кво ми е
Има много подобни теми - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...uskuli&start=0 е една от тях
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
а ако сте изправени пред дилемата...
примерно красиво момче с горе-долу добро телосложение...имам в предвид плочки,гърди,релефен трицепс.тфа онова...
или яката назобенарка-бабанка с големия ланец и грозната мутра с големия нос![]()
а да ви видя тука кво избирате![]()
ti sigurno si purvia vid i iskash da se iztuknesh.. sushto kato avtora na temata
А ако е некъф като мен.Смисал аз съм дебел обаче не ми личи толкова.И не съм некъф сланинест повечетое мускули.Само корема ми е голям(то е наследствено от бащатата ма ко да се праи) .Та такива като мен не се ценят много де,все пак искам и ващо мнение.Аа и да кажа,че не съм от тея дебелите дет гъза им е по голям от гръдния кош , а е точно обратното![]()
You fail.Първоначално написано от nekuf
Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.
Кога съм ви обидил бе тъпаци?