.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    badly confused
    Guest

Интимен проблем

Здравейте, драги съфорумци! От доста време ме мъчи един мой проблем(а може би не), дълго време се чудех какво да правя, но вече реших да не чакам и отлагам повече, първата стъпка е да пиша тук и да помоля за помощ - проблема ми е следния, когато члена ми е еректирал, главичката му остава скрита под кожата, а когато "смъкна кожата"(да я забеля) изпитвам силна болка Но след като я забеля, кожата отива зад самата главичка и докато члена ми не спадне няма начин да я върна и отново да покрие главичката... Малко нескопосано е обяснението ми на проблема, но се надявам да сте ме разбрали Имам чуството, че е прекалено стегната кожата особено в началото...Все едно има нещо като обръч, но е по-малък от обичайния диаметър на кожата, надявам се да ме разбирате, защото незнам как да го обясня по-друг начин и да ми кажете това нормално ли е, ако не е какво да правя? Да отида на лекар? - Но не знам към какъв специалист да се обърна... И още един проблем, значи имам нещо като пъпчици по кожата върху члена ми(не са много и са концентрирани само на 1 място), възможно ли е да е болест? - Девствен съм... Благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат, тези 2 проблема наистина много ме смущават и притесняват

Guest
    za pupkite e normalno, no za kojichkata nz..moje bi trqbva da otidesh na lekar.ne mislq che e bolest, a po-skoro kozmetichen defekt.. idi na lekar!!

иди на доктор да ти клъцнат кожичката. За една секунда работа е
    093 BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
    212.104.122.24

badly confused
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34746
    Чети ве.
    Мерси! Не я бях видял тази тема, още повече, че не знаех името на проблема ми... Е изглежда ще лягам под ножа

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla
    bate ni6to ti nqma ! spox

badly confused
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    bate ni6to ti nqma ! spox
    мерси за куража Има ми както и да е сега си спомних, че като по-малък ми кръцваха кожичката пак(към 6-7 годишен да съм бил), но пак е срастнала няма проблем ще отида на доктор и ще ме оправят, пък ако преценят, че трябва да се маха това "пръстенче" ще го махнем и него въпреки, че не мисля, че то е проблем, защото макар и малко болезнено мога да го забеля, предполагам с тренировки болката ще изчезне, а може и от кожичката да боли

Голям фен
    Град
    Memphis
    da za 5 min rabota klucva sa i gotovo smoka she e 6
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си