.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: dali go obi4am?!

karamelka69
    Guest

dali go obi4am?!

nqmam luboven opit ...i mislq 4e ne sam obi4ala no dnes mi stana ne6to mn stranno...izlqzax s edna fr po centara na sofiq i izvednaj vidqx edno mom4e ot moq kvartal s koeto imaxme svalka i redovno si pi6em v skype no problema e 4e ne be6e sam a s edno momi4e koeto sa6to poznavam iz vednaj ne6to sqka6 me probode i mom4eto mi se stori adski krasivo i naistina me vpe4atli a kam momi4eto izpitax zloba 4e e s nego...revnuvax !!! danebi da se vlubvam?!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Само ти знаеш какво става с теб.Няма как хора,които не те познават да преценят.Но щом не ти е все едно с кое момиче е момчето с което си пишеш и щом си почнала да ревнуваш-значи определено не ти е безразличен.Може би чак сега,когато си видяла че той излиза с друга,си осъзнала какво си имала около теб.Със времето ще се изясниш какво изпитваш.Но ако имаш симпатии към момчето,почни да общуваш по-често с него,сближете се и разбери дали има нещо по-сериозно между него и момичето с което си го видяла

Супер фен Аватара на maybelline
    Започнала си да ревнуваш,значи момчето наистина ти харесва,не само като приятел.Но имаш късмет - общувате в Skype.Говори си с него на такива теми,питай го уж случайно дали има гадже,започни уж да го бъзикаш за онова момиче(но не прекалявай,момчетата не си падат много по такива бъзици,ако продължат по-дълго),така ще разбереш дали тя му е сериозно гадже или не.

Повече от фен
    мила според мен наистина го ревнуваш и имаш някви чуствва към това момче,но дали си влюбена незнам
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен

Re: dali go obi4am?!

Цитирай Първоначално написано от karamelka69
    nqmam luboven opit ...i mislq 4e ne sam obi4ala no dnes mi stana ne6to mn stranno...izlqzax s edna fr po centara na sofiq i izvednaj vidqx edno mom4e ot moq kvartal s koeto imaxme svalka i redovno si pi6em v skype no problema e 4e ne be6e sam a s edno momi4e koeto sa6to poznavam iz vednaj ne6to sqka6 me probode i mom4eto mi se stori adski krasivo i naistina me vpe4atli a kam momi4eto izpitax zloba 4e e s nego...revnuvax !!! danebi da se vlubvam?!
    Щом си имала свалка,възможно е да са ти се възвърнали чувствата.

Фен
    Град
    sofia
    hlatnala si no 6tom zapo4va6 da revnuva6 zna4i go haresva6 no ne znam dali go obi4a6 tova samo ti moje6 da kaje6

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Мила,само ти можеш да кажеш.Ревността е начало на LOVE
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че си влюбена.Просто ревност,но ти знаеш най-добре.Щом питаш не си сигурна,а като си влюбен си УБЕДЕН в чувствата си и любовта си.

Фен
    Град
    В нас ;)
    може да е някакво привличане .. не съм сигурна, че може да е любов .. но ти си знаеш най-добре .. ами гледай да се посближиш с него .. излезте .. и така ще се убедиш в чувствата си! Успех

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от ni6to_ob6to
    може да е някакво привличане .. не съм сигурна, че може да е любов .. но ти си знаеш най-добре .. ами гледай да се посближиш с него .. излезте .. и така ще се убедиш в чувствата си! Успех
    SAGLASNA SAM

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да съдиш за появяването на подобни чувства само от едно изревнуване. вярно, че това е това е симптом на особена симпатия към момчето, но има и друго...
    не мислиш ли, че е възможно да си изревнувала от това, че той прекарва с теб в скайп толкова време, говорите, споделяте предполагам, приятели сте... и изведнъж го виждаш с друг човек, на когото може би също споделя. не искаш ли приятелството му само за себе си?! помисли

ami moje bi si vlubena v nego ot dosta vreme!!! mnogo e gadno samo che vinagi za tva nauchavame v krajno nepodhodqshti momenti

Nikoi nemoje da kaje dali si vlubena ili ne tova se chyvstva ot vutre s sarceto.Spored men i opita kade imam v tiq neshta mislq che opredeleno imash neshto mnogo silno kum tova momche shtom taka ti e stanalo,a nali znaesh revnyva tozi koito obicha ili e vluben.Moq savet e da izlezesh s tova momche kato priqteli da si pogovorite da vidish ko shte pochyvstvash i ako q ima taq trupka pak pomisli kak da si s nego( a m/y priqtelstvoto i lubovta ima edna krachka napred) zatova smelo napred ako sa ti silni chyvstvata sled sreshtatauspex
    Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си