- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- един въпрос към Господ...
абе слушах една песен...
та.. ако имахте един въпрос към Господ, какъв щеше да бъде той?If God had a name, what would it be
And would you call it to his face
If you were faced with him in all his glory
What would you ask if you had just one question
без много обяснения/както вие обичате /, просто напишете вашия въпрос.
мисля, че ще е по-интересно ако първо напишете вашето мнение и чак след това четете какво са написали другите, да не стават глупави припокривания/макар че убеден съм ще има въпроси, които ще бъдат едновременно зададени от много хора, независими един от друг/.
Аз бих перифразирала леко Моканина и бих попитала:Боже,защо има толкова мъка по тоя свят,Боже?!...
забележка: все пак ако има някой, който да каже нещо повече от своя въпрос, да коментира чуждо мнение и всякви подобни опити за превръщане на темата в Тема/забележете главното "т"/, нека заповяда. никой няма да му се разсърди.
и последно, за малко гавра, като се върна, ще отговоря на въпросите ви!
ВИЕ СТЕ...
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
нямаше ли вече такава тема?![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Защо се появи такова нещо като patty_ncet0 във форума на Тийнпроблем?
11 tochka deaktiven profil.
Такава тема имаше, а отгоре на всичко написаното е много тъпо.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Първоначално написано от patty_ncet0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
biz popitala gospod za6to sum se rodila,za kakvo sum mu na sveta?
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
Бих го попитала Тодор обичал ли ме е някога?![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50812
Айде сега ЛОК на темата и др път погледни в търсачката преди да пускаш един тон теми -току виж някой се е сетил преди теб.
2 т. от правилника. Бан на профил
Ако Господ съществуваше, щях да го попитам защо позволява на някои хора да си запълват свободното време със спамене по форумите...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от xaxo_xixi
temata e vzeta ot drug forum.Nqma da mu kazvam imeto nqkoi da ne si pomisli 4e pravq reklamaабе слушах една песен...
QUOTE(Joan Osbourne)
If God had a name, what would it be
And would you call it to his face
If you were faced with him in all his glory
What would you ask if you had just one question
та.. ако имахте един въпрос към Господ, какъв щеше да бъде той?
без много обяснения/както вие обичате /, просто напишете вашия въпрос.
мисля, че ще е по-интересно ако първо напишете вашето мнение и чак след това четете какво са написали другите, да не стават глупави припокривания/макар че убеден съм ще има въпроси, които ще бъдат едновременно зададени от много хора, независими един от друг/.
моят въпрос няма да го пиша, а само ще го отбележа с точен брой звездички, защото все пак това е първият пост. като се върна(от почивката), ще си едитна мнението или директно ще си напиша въпроса в нов отговор.
та аз бих попитал "** ***** ******"(13 звездички ).
вие сте.
забележка: все пак ако има някой, който да каже нещо повече от своя въпрос, да коментира чуждо мнение и всякви подобни опити за превръщане на темата в Тема/забележете главното "т"/, нека заповяда. никой няма да му се разсърди.
и последно, за малко гавра, като се върна, ще отговоря на въпросите ви!
![]()
P.S. imam 4ustvoto 4e sled dva dena avtorkata 6te ima nad 2000 mneniq kato gledam kak puska nekvi bezmisleni temi![]()
![]()
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
[quote="patty_ncet0"], и последно, за малко гавра, като се върна, ще отговоря на въпросите ви! [quote]
И ти с какво право ще отговаряш от името на Господ?!Гавра?Нима се гавриш с неизвестното,необяснимото, ако щеш просто с вярата на някои хора?!Ти си тъпо парче
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Patty_Nceto , толкова ли нямаш какво да правиш по цял ден ?!![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Мюсюлманите му викат Аллах; християните - Иисус; будистите - Буда; а аз му викам Джими Хендрикс...Първоначално написано от TheNightRider
![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."