Аз мисля че за да е перфекна една врьзка трябва да има различие.. Ако и двамата са еднакьв тип характер кьде ще е трьпката.. Например с мойта бивша приятелка бяхме абсолютно различни характери в малко отношение имаше еднаквост.. Но така всеки допьлваше другия и врьзката беше обсипана с любов и красиви мигове е кьде без караници..... На един му се прави това на друг онова и точно когато в края достигнахме някакава хармония тя сложи край на врьзката ни И УМРЯХ... ТОчно когато почнахме да си споделяме толкова неща за живота а преди само за Нас си говорехме вече се зароди и голямо приятелство и точно заради това и страдам толкова щото загубих и приятел на който доверието ми беше хвьрлено. но знаете ли колко повече ще И се доверя ако се вьрне при мен сещате се за какво!!! по добре в тази тема всеки да дава случки а не да повтаря ме - доверие любов дрьн дрьн.. Мисля че перфекната двойка трябва да е от двама с различни интереси с големи сьрца и изпьлнени любов сьрца ако тези неша ги няма всичко е обречено..... Ето защо аз сьм сигурен че ако мойта любов се вьрне няма да има шпо щастливи от нас иначе ще имам ли желание