- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плажно мляко/масло
Препоръчайте ми някоя марка - качествена, т.е. аз съм много бяла и ми трябва нещо, с което да не изгоря прекалено и да почернея все пак. И ако може цена ориентировъчно![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
За марки точно сега не се сещам ама ще ти дам малко съветче-щом ще за да те предпази от изгаряне по-добре да е мляко.Относно марката отиди в някоя аптека или козметичен магазин,там ще ти препоръчат най-хубаватаОоо и още нещо-не се хвърляй по най-скъпите,не са по-добри от по-евтините.Айде и да почернейш
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
а аз много искам да си купя някво с аромат на кокос.. казаха ми че на нивеа имало такова ама кое точно е?
ami az sum mn dovolna ot nivea ima edno s blestq6ti 4astici napravo e super.okolo 15-20lv 6te te opravqt MAX a fti4ka tolkova li e trudno da otide6 v magazina i da popita6?
6tom si mn bqla si vzemi ne6to s visok faktor(ot 15 nagore)
moq nevinnost i greh.....
Препоръчвам ви марките Clarins, Roc и Estee Lauder. Имат страхотни слънцезащитни продукти. Омекотяваи и овлажняват кожата.
аз ползвам nivea .. и съм много доволнано в аптеките ще те насочат по-добре ..
Нещо като цени ориентировъчно?Първоначално написано от Mystery
...На колене той моли я,
аз пък-слънчоглед!
Emi pyrvite dni si vzimash neshto 30 faktor.. I posle veche po malak.. i nakraq olio za po gotin ten.. i gotovo..Ama i ne trqbva mnogo mnogo da sedish na slynce.. shtoto dori da si namazana s plajno mlqko.. pak moje da izgorish..
На виси са добри,на рок вземи си със SPF 30 за тялото,а за лицето може и 50+ /като мен/
Вземи си крем против изгаряне от аптека.Ако кожата ти е чувствителна пробвай на Мустела или Чико.Бебешки са ,но са много добри.предполагам,че варират между 20-40,но ти дават наистина добра защита.Много съм доволна от тях! \/
Хм.. имам на Nivea 25 (for Kids) и на Carroten 8 фактор . От втория продукт съм много доволна . За почерняване е идеален , той е с морковиНивеата струва около 20-25 лв , а Карротена ми е 15 . На по-голям фактор , съответно и по-голяма цена
Ако искаш се пак попитай за марката Carroten - горещо ти я препоръчвам
![]()
mi detskoto sprei4e na NIVEA to e s mn golqm factor....![]()
Nivea е най-добрата марка, но и са леко скъпички![]()
2т. забрана за ползване на профил
Най-доволна съм от Виши с фактор 50+.На Estee Lauder също са много добри продуктите,но нямат много висок фактор,а аз имам слънчева алергия.
az sum mnogo dovolna ot produktite na AVON.
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
Абе хора, имам един въпрос - като ползвате толкова високи фактори почернявате ли изобщо? Не искам да изгоря, но все пак искам да хвана някакъв тен...А в магазина козметичния ми казаха, че колкото и да съм бяла, ако си взема 30+ фактор вече няма да хвана никакъв тен...Та, вие успявате ли с тези високи фактори да почернеете?
...На колене той моли я,
аз пък-слънчоглед!
Моята кожа е светла и лесно мога да изгоря,но съм много доволна от тези на AVON с фактор 10.Когато се мажа често и обилно не изгарям и хващам хубав тен. :P
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
15 е висок фактор. Ще имаш да вземаш 30 е висок фактор. Не, че се чернее, но това е ВИСОК.Първоначално написано от LuCkY^YoU
Лично аз имам един със фактор 25 и един със фактор 4. Прави си изводи.
"VICHY"-NAISTINA MNOGO KACHESTVENA KOZMETIKA!PREPORA4VAM TI "VICHY 15"KAKTO I 30 !MNOGO SAM DOVOLNA I OT 50+ NO NQMA DA PO4ERNEE6 S NEGO TAKA 4E MOJE DA SI IBERE6 M/U 30 I 15-NAISTINA SA MNOGO DOBRI!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!