.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe iz4ukaite se be losho nqma samo s prezervativ da ne stane posle neshto ina4e shto da ne bra4edi.. golqma rabota shte zabravite
    ами да така е
    направете го .. нищо няма да ви стане )

Guest
    Бе ако не ти е проблем се чукай с него ! Лошо няма! Погледни така нещата вие няма да правите деца, значи това не е кръвосмешение! Пробвай, ако ти е хубаво няма лошо! Ако ли пък не недей да го правиш втори път!

п.с. а както е казал народа кур род не признава!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    Ako toq zagorel oligofren e nqkude ot lulin samo kaji kude i koga i 6e go razbiq
    " Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!! "

дааа , от люлин сме побойници ахаха.
    Ам..по темата : тегли му 1 майна ,ако искаш кажи на ваще и просто стой на страна : )
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Кажи на майка си и стой по-далече от него. Ако не споделиш и се случи пак да останете насаме, може да се стигне и до насилствен акт, а ти не искаш това, нали?
    Какъв е тоя изрод бе!!!!?????? Трябва да го кастрират

отдай му се... отдай се на плътските удоволствия с твоя братовчед ) без въобще да ти пука
    ebal sum go

Обади се на полицията Те момчетата ще го оправят

Голям фен Аватара на thirteen
    Леле страшна работа.Като за начало да няма разправии,стой далече от него.Ако не разбере и продължи му натрий носа яко... и кажи на вашите.

Най-добре се обади от лудницата да дойдат да си го преберат защото никой нормален човек не би направил такова нещо(ест базик но да подчертая че за да го направиш не трябва да си с всичкия си)!Иначе вероятно си хубаво момиче вероятно познаваш няколко по големички поговори с тях само да отидат да поговорят с него да видиме тогава!

Кажи дали има някакво ръзвитие по въпроса!

be vii normalni li ste vseki pyt kato vlqza v tof vorom i mi se obyrkvat totalno predstavite za neshtata

Град
    NouKamp-Barcelona
    къв ти е проблема изчукаите се и тва е после ше го решавате проблема с ''родната кръв''
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

Цитирай Първоначално написано от Reflexa
    Абе тва е извратено разбирам 2-3 братовчеди но 1 на мене първите братовчедки са ми като сестри и никога не ми е минавало нещо такова през ума!Все пак ти му позволяваш да прави тези неща(не е нужно да ходиш при вашите) кажи му как стоят нещата и се изяснете!
    Така е ... Въпреки , че за мен дори и 2 и 3 не са мн подходящ , даже изобщо избор ... Мн кофти мацка ... Ми говори с него най - добре и просто се отчужди от него ... Или пък някой път му звънни да се видите и като се довлече ти бъди там с гаджето и се натискайте мн здраво ... ... Да видим кво ще прави тогава ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

А ако все пак е голям ентусиаст все още и малко бой от гаджето ти няма да му дойде зле ... ... И после не може да се оплаче на ваще примерно ... Щото кво ше каже : "Ми тя не искаше да се чукаме и после се сбих с гаджето и" ...
    Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...

Guest
    nali ima6e edin pi4 det raspravq6e 4e xaresva brat4etka si i 4e q obarval i takiva raboti moje da e sa6tiq

ama toi spomena 4e dokato tq spqla toi si trakal onaq rabota po ustata i

DaReFoRMoRe@UniBG
    Guest
    Хуй род не признава. Щом е путка значи ще и го набутка.

Guest
    Говорих с него,казах му как стоят нещата,уж обеща,че ще спре,аз на него вече вяра му нямам-ако не престане ще пратя друг да си поговори с него...

Фен
    Град
    Софеа
    Или говори с него или го отбягвай
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Супер фен
    Блякк .. та той ти е 1ви братовчед!Задължително седнете и си поговорете много сериозно за това!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си