- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Братовчед ми....
Та значи...първият ми братовчед се държи малко странно с мен,като ме види почва да ме прегръща,да ме обарва,много пъти съм му казвала да не го прави,но той все едно не ме чува...Снощи спах в тях,по точно в неговата стая,той има брат,който го нямаше и аз използвах леглото му,преди никога не съм се притеснявала от него,чувствах го като брат,но сега...като тръгнах да се събличам за да си сложа нещо за спане бях сама в стаята,тъкмо бях по бельо и той нахлу в стаята застана зад мен и почна да ми мачка гърдите,аз разбира се се дръпнах,той също.След което мона малко време лежахме си на леглата той така ме гледаше...както не ме гледа и приятелят ми,станах от леглото,но без да искам си изпуснах обецата и се наведох да я взема в този момент той се озова зад мен хвана ме и ми каза искаш ли да го направим...при,което аз го попитах "какво?!" ,той не отговори нищо и си легна,чудя се какво да направя за да спре...
А да,аз съм на 15,а той на 17
ПС.не знаех къде да сложа темата за това я сложих тук
Според мен го хвани и си поговорете МНОГО сериозно..кажи му че не може и тнт..друг вариант няма..освен ако не искаш да продължава..УСПЕХ!
явно е на мода да спиш с човек от семейството![]()
Сериозно поговори с него и му кажи да престане,защото иначе ще кажеш на ваште.
qvno qko e zagorql 4ove4eca![]()
nema losho vajnoto e seks da ima
е тфа е !Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaxaaxax a taka apak pi4 ti me ubi s toq avatar i nicka chukasimo tui e izroshtina e bratПървоначално написано от Chukasimo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
a be da ti kaja nika mu i avatara mu e 100 puti po-dobur ot tvoq nik i ot mazniq negur deto si slojil za avatarПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
![]()
![]()
абе да ти кажа стой по-далечко от него.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
haha pusni mu na choveka be skrundzo!
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
Абе тва е извратено разбирам 2-3 братовчеди но 1 на мене първите братовчедки са ми като сестри и никога не ми е минавало нещо такова през ума!Все пак ти му позволяваш да прави тези неща(не е нужно да ходиш при вашите) кажи му как стоят нещата и се изяснете!
Ебете се ве няма лошо!![]()
Първоначално написано от Анонимко
hahahahahahahahaahahaha
ne tva e nerealno tupo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izvinete-->sega seriozno
kaji mu 4e si mu bratov4edka pyrva-->rodna kruv(nz dali e tui izraza ama shvana ideqta) toz e zdravo zagorql i ne te suvetvam da mu puska6!!! spomni si reklamata na sprite...celi se po nagore
ako otmetnem fakta 4e ima6 17 god razgonen bratov4ed, biv6 kato brat, koito mn iska da te e*e -->i ti si interesna 4e obmislq6 varianti -->zamisli se nad tova
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Naistina stoi po-dale4e ot nego i si pogovorete seriozno,za da ste na qsno.Първоначално написано от olive_oil
tfa e malko gadni4ko ama naistina stoi dale4ko ot nego i ne mu pozvolqvai takiva raboti...drugo me navejda na misulta obache....incestata(ili pone taka mislq se kazva6e)...tova e sex mejdu rodninski vrazki......az vqrvam v Bog i mislq 4e tfa e bil na4inat adam i eva da napravqt pokolenie...kakto i tehnite deca......ami Noi i negoviqt kov4ek...kak e ocelqlo 4ove4estvotot....4rez sexa mejdu rodnini...nqkoga jivotospasqva6to, a sega go osujdame......ami maika sara i sestrite i.....kogatoi nqmalo muje a ba6ta im bil bolen i maika sara kazala na sestrite si ....vijte skoro nqma da doidat muje i nie mojem da umrem stari i bez deca....daite da go pokriem...i go pokrili i go na4nali i z4nali....tfa go pi6e v bibliqta....no sega po temata......trqbva prosto da pogovori6 s nego...tfa edinstveniq na4in!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako toq zagorel oligofren e nqkude ot lulin samo kaji kude i koga i 6e go razbiq
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
Първоначално написано от pavelludiq
![]()
o da
to4no tui![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nii tuka kat si nqmame takviz brat4edi-->preebavka, pokolenieto nqma da e triglavo \
/
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
xax
Бе да явно братовчедите са на мода ... скоро сестрите братята ... Дано не посегнете на Майките си че тогава е зле ...
Игнорирай го
кажи му да спре или ще говориш с родителите ви
или ако толкова ти е кеф .... Правете секс .. то ще се чуе ... И подяволите какво правиш у тях ?
abe iz4ukaite se be losho nqma samo s prezervativ da ne stane posle neshtoina4e shto da ne bra4edi.. golqma rabota shte zabravite
![]()
Мислиш ли,че ако исках да правя секс с него щях да пусна тази тема...?Бях в тях защото наще ги нямаше за няколко дни и една от вечерите леля ми предложи да спя в тях...Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
Тцттцт оле божке, една моя приятелка пък ходи с един нейн братовчед, че и пълна програма си има в тяхната връзка..... прсто нз какво да кажа. А ти щом не искаш да правиш секс с него... Кажи му, Разкарай Го, Одрежи го, или пък почнете да се натискате с него, след това ТИ започни да го разсабличаш ( Ти Него, а не Той Теб), и така когато остане по шорти, свали му ги бавно , след тва ша му погледнеш пениса и ще му кажеш следното "Прекалено е малък, забрави да си легна с такъв (тука ша направиш някаква физиономия).." и след тва ще се оправиш и ще си тръгнеш. хахах, така поне ше те запомни. вервай ми, тоя номер мой да е истъркан ама мнооооооллл помага {}
...колкото до ника...така ми се казва шмайзераПървоначално написано от Mike-Jones
![]()
а иначе аватара ме цепи и мене от кеф ...сигурно за тфа съм го сложил![]()