.

Виж резултатите на анкетата: Успявали ли сте да накарате бройкаджия да се влюби във вас?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

34 52,31%
  • Не

31 47,69%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56
    Guest

Как да накараш бройкаджия да се влюби?

Здравейте на всички!Искам да ви попитам нещичко значи преди няколко дни тръгнах с едно момче,което колкото съм чувала доста лесно му омръзват момичетата.Знам,че с мен той няма да постъпи както с останалите "бройки" защото родителите ни се познават и не би ме метнал по този начин.И съм сигурна,че в момента си ме харесва доста Обаче,ми се иска да го накарам да се влюби.Просто той го заслужава да изпита това чувство... Та въпросчето ми е някой да има предположение как мога да го накарам да се влюби Не ми казвайте да го свалям,защотото това вече си го знам...
    Благодаря предварително

Мега фен Аватара на koalka

Re: Как да накараш бройкаджия да се влюби?

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Здравейте на всички!Искам да ви попитам нещичко значи преди няколко дни тръгнах с едно момче,което колкото съм чувала доста лесно му омръзват момичетата.Знам,че с мен той няма да постъпи както с останалите "бройки" защото родителите ни се познават и не би ме метнал по този начин.И съм сигурна,че в момента си ме харесва доста Обаче,ми се иска да го накарам да се влюби.Просто той го заслужава да изпита това чувство... Та въпросчето ми е някой да има предположение как мога да го накарам да се влюби Не ми казвайте да го свалям,защотото това вече си го знам...
    Благодаря предварително
    Ами няма как да го накараш да се влюби.Той сам трябва да го изпита и почувства.Момичетата му омръзват лесно,защото той само бройката търси в тях и нищо друго.Дори не се стреми да ги опознае.Дано теб те опознае като човек и се влюби.И без това свалката е неуместна,защото вече сте гаджета.

Guest
    мислиш ли?
    Той е човек,който заслужава най-накрая да се влюби... Ех,дано успея да го накарам...Обаче моля дайте някой съвет,че аз направо незнам какво да мисля

Град
    Varna
    Аз успях да го укротя единия , след което ходихме месец и половина , което определено не беше в стила му и ... какво да ви кажа доста е трудно и аз съм много горда със себе си тъй като не очаквах , че ще успея а за влюбването - не можеш да накараш който и да било да се влюби това е въпсрос на чувства
    k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!

Повече от фен

Re: Как да накараш бройкаджия да се влюби?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Благодаря предварително
    Ами няма как да го накараш да се влюби.Той сам трябва да го изпита и почувства.Момичетата му омръзват лесно,защото той само бройката търси в тях и нищо друго.Дори не се стреми да ги опознае.Дано теб те опознае като човек и се влюби.И без това свалката е неуместна,защото вече сте гаджета.
    доста добре казано!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    ami receptata pri broikadjiite e onova kli6e: "narani edin m1j za da stane6 jena na jivota mu". oba4e mislq, 4e v tvoq slu4ai(vsi4kite semeini vr1zki i fakta, 4e si go haresva6)nqma da stane. nemislq i, 4e 6te uspee6 da go nakara6 da se vlubi. ako v nego samiq ne trepne ne6to, ti si bezsilna podkrepqm kolaka - dano ti si momi4eto koeto 6te go nakara da se vlubi
    In{}Love kaji taktikata, 4e i nie da ukrotqvame broikarite
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Guest
    Трябва да му влезеш под кожата просто
    Това естествено не става лесно и най-често не подлежи на плануване,така че мога единствено да ти пожелая Успех

Guest
    Prosto zabravi - nqma na4in. Otkaji se navreme, za6toto sled tova ti 6te si stra6no naranenata i s razbito surce. Li4no sum se zanimavala s u4ili6tniq playboy i znam mnogo dobre za kakvo stava vupros - manipulirane, luji i izneveri. Bqh ubedena 4e sum mu vlqzla pod kojata, 4e prosto ne moje da me zareje....za6toto...me obi4a - xaxa bila sum dosta naivna i est sgre6ih. Prekrati tazi vruzka - kolkoto po rano, tolkova po dobre. Po dobre sama, ot kolkoto s nqkoi, koito e vsi4ko drugo no ne i tvoi

Голям фен Аватара на thirteen
    Не съм успявала по простата причина , че не ми харесват такива пичове...=> не съм и пробвала.

Guest
    е мацка,нали ти казах,моя пич 100 на 100 не би ме наранил по този начин,все пак се познаваме от деца... По скоро би ми казал в очите,че иска да се разделим отколкото да ми върти такива гадни номера ..Поне за това съм обедена на 100% ... Но на мен толкова много ми се иска да ме обикне,защото той явно не се е влюбвал до сега и затова не се е задържал по-дълго с момиче..

Guest
    ooo ot tezi broikadjii rqdko izliza istinska vrazka!kazva6 4e se poznavate ot deca i nqma da te narani sas izneveri i t.n,no edvali nqma da te zaboli dori kogato ti go kaje v o4ite,za6toto predpolagam ti izpitva6 4uvstva!bqh s takav tip predi 2-3 meseca usetih oba4e 4e toi prosto ne e s men zaradi 4uvstvata i kolkoto i mnogo da me bolq prosto osaznah 4e ne trqbva da sam s nego!no o6te sajelqvam 4e daje tragnah s nego za6toto o6te me boli za nego!taka 4e po dobre da si nqma6 rabota s takiva dokato ne poporastnat malko!e4 vse pak ti pojelavam uspeh!no za da go spe4li6 spored men trqbva da se darji6 sas samo4uvstvie i ne samo da mu povtarq6 kolko go obi4a6,haresva6 i t.n,da se darji6 po nedostapno!uspeh!

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Но на мен толкова много ми се иска да ме обикне,защото той явно не се е влюбвал до сега и затова не се е задържал по-дълго с момиче..
    Не мога да разбера какво толкова си си го навила това на пръста. Това
    или ше се случи или няма да се случи, ако насилваш нещата можеш да го отблъснеш, ше вземеш да го уплашиш така. Успокой се малко, ако не се влюби в тебе, все някога ше се влюби в друга, нали това била целта, той да се влюби? Тия неща не стават, като кажеш просто "искам". Няма формула, няма определен начин. Остави обстоятелствата да текат, и това е. А и на колко сте години всъщност?

Give me your best shot motherfucker!

obi4ana :)
    Guest
    moje bi kato mu pokaje6 4e lubovta e edno naistina prekrasno 4uvstvo i toi zaslujava da go izjivee pokaji mu 4e ti si razli4na ot ostanalite momi4eta badi nejna i mila s nego dai mu tova koeto drugite momi4eta ne sa uspqvali .. a edno vapros4e moje li- ti vlubena li si v nego? 6e ti e po lesno da go nakara6 da se vlubi ako i ti samata si vlubena .. uspeh mila ...

кажи му че искаш сериозна връзка, поговорете си , и в никакъв случаи не си лягаи с него, най-малко 1-2 месеца насухо за да се увериш че държи на теб и че не е с теб сам озаради секса...така си мисля поне аз...а ако не стане не се отчаиваи имаи други мъже който могат да изпитват истински чуства и да бъдат верни !
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен
    Много си интересна - един ден казваш, че си влюбена в някого и той те обича, искаш съвети за секс, а на следващия си влюбена в някого, който иска само да те ебе.

Guest
    това за секс-а е писано от сестра ми,аз още за такива работи не мисля

Guest
    и това момче за което писах тук в темата неиска само секс,дори не го е намеквал ако трябва да съм откровенна

Мега фен
    Последвай примера на сестра си и намери човек, който поне те уважава.

Guest
    ами ако това е човека,който ме уважава,просто да не е минало достатъчно време...тогава какво

Мега фен
    1. Това, че родителите ви се познават, не е предпоставка за дълготрайна връзка.
    2. Щом принципно е бройкаджия и не е искал секс от теб, значи има чувства. Наслаждавай се на това - и двамата имате чувства един към друг.
    3. Самата идея, че искаш с трикове да го накараш да се влюби в теб, показва несигурността ти в неговите чувства. Каквото и да правиш, не можеш да го накараш да се влюби.

Guest
    малко объркваш
    първо казваш,че според теб има чувства
    но после твърдиш,че немога да го накарам да има чувства към мен?
    аз ли нещо не съм разбрала или ти даде две коренно различни мнения

Мега фен
    Не си противореча. Казах просто, че не можеш да НАКАРАШ никого да се влюби в теб. Не мисли за това, защото може да ти стане фикс идея и да правиш глупости само за да се влюби в теб.

Guest
    аха ясно е благодаря за съвета ще се възползвам

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    С усет, ако имаш такъв
    обичам дениту ми {}

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ха! Любимата ми част
    Начи бройкаджийте са ми много интересни.. мислят си,че не съществува любов,че всичко е единствено и само секс.. А като се влюбат.. е тогава става яко
    С удоволствие бих ти дала съвет,но това си е до усет както казаха и няма строги правила,които трябва да спазваш.. Но ти стискам палци мацка!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си