- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля Ви за съвет:(
Здравейте,
Изпаднал съм в странна ситуация и нз към кой да се обърна за съвет...
Историята е следната... съседката от долния етаж (33 годишна) ми налетя в асансьора, а няколко дни по-късно ме покани в тях "да ме почерпи нещо" (аз съм на 16).
Много ми се иска да отида, защото не съм правил секс до сега...
От тогава доста често си мисля и си представям какво ще е.
Да отида ли?
ХХХАХХАхахХАХАХАХХАхах ша оправяш няква дърта мрасница ми се струва![]()
Не мисля , че е редно .., но ако ти се ходи отивай!Ние какво да направим ?!![]()
Ако те кефи, слизай... знайте ли к'ви 33 годишни мадами има![]()
Избора е твой,така че реши сам.Но аз не мисля,че трябва.
не искаш ли да го правиш с някоя мацка на 16 или си толкова отчаян,че искаш да пробваш с който и да е,дори да е някоя на 33...
АхахаПървоначално написано от maybelline
Ако иска и с 40 годишна ще си ляга. По твойта логика познавам куп момичетана 16 и 17 дето спат не с 33 ами с 40 годишни и за тях това е нормално... така, че, да прави каквото си иска, ако му допада да си ляга с нея!
savsem prav si za6to nie momi4etata mojem da hodim po sas 15g po golemi a mom4etata da ne mogat!!!
pi4 ako ti se iska davai!!!!pone nae6 4e e po opityna i 6te te ponau4i na tova-onova!!!pak i 6to trqbva 1 33 g jena da e dartofelnica!!!!!!maika mi e rodila 3 deca i e na 39 i izglejda strahotno,taka 4e...molq vi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
вземи си кака да те отрака![]()
Първоначално написано от kaloqn_pe6o
Ако не можеш ти да се пробвам аз. Само кажи къде живее
Поредната сексуална фантазия, на някой загорял чикиджия =D> Евала брато![]()
Bace nikoi nete e pital susedkata dali e hubava !? q kai kai
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
blqk tq na 33 a ti na 16 male male kvo stava v toq 6iban svqt... q si hvani nekva putka na tvoita vazrast ili ai do 20 godini 6te ti e mn po qko makar 4e po golemite imat pove4e opit... am ne we lud li si kak s 33 6te si legni6 az ne go priemam tva
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Имаше нещо такова : " Хвани си кака да те отрака.. "![]()
ако решиш отивай,ама гледай ваще да не разберат![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
=D> Също вземи и предпазни меркиПървоначално написано от Ice_Queen
Айде да разкажеш после
![]()
da posle da razkajesh kak e minalo
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ako mnoo ti se pravi sex....Kakvo 4aka6 za6to o6te ne si oti6al....![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
най-хубавото е като си мечтаеш да си вярваш.
093BSplayer , бан по ип и профил поради нарушения на 3, 2, 8 и 11 точка.
212.104.122.24
=D>най-хубавото е като си мечтаеш да си вярваш.![]()
kato na 17Първоначално написано от Novkov
ako e 6 madamata slizai ko 4aka6
fani si kaka da te otraka
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
АХхахАхахахАХАх![]()
Абе незнам ако е добра отивай и не се замисляй!
П.П Не бих казал че жените на около 30 са грозни по скоро точно тогава са най-красиви(в повечето случай)!Незнам дали някой друг споделя мнението ми![]()
Go GOgOGOgo gogogogogo
и после разкажи кво е станало хахаа
И после съчини другата част на историята.Go GOgOGOgo gogogogogo
и после разкажи кво е станало хахаа![]()