мн съм объркана и нз какво да правя.помогнете ми плс
значи.проблема е следния.харесвам едно момче(и като че ли всеки изминал ден го харесвам все повече и повече).с него си пращаме разни закачливи смс-и.това добре.с неговия най-добър приятел си поговорихме веднъж и аз му казах нали че определеното момче от няколко вечери насам няма вечер в която да не ми прати поне един смс.и приятелят му каза че може би той ме свалял.тогава казах нещо от сорта на "да бе" или нз точно кво беше(защото тва момче което харесвам малко лигльо си пада и мислех че се ебава защото аз в началото наистина само се ебавах).и приятелят му каза че може би той знаел повече от мене по въпроса.тогава погледнах е така и сменихме темата.от това следва ли че той ме харесва според вас или.....
а най-големия проблем не е това.най-добрата ми приятелка също го харесва.и то от няколко месеца вече.може би това мойто е временно,но...нз.кто че ли не е.а преди да почна да го харесвам се опитвах да ги уредч,но той каза че нямало да тръгне с нея защото за гадже въобще не можел да я възприеме и едва ли някога би тръгнал с нея.но на мене сърце не ми дава просто да и кажа тва.харесва го от нова година.а той дори може да се каже че я мрази(малко или много).наистина нз какво да правя.опитвам се да го избягвам за да спра да го харесвам но той постоянно се закача с мен и такива.кавете ми какво да правя защото откачам ;(