- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мн съм объркана и нз какво да правя.помогнете ми плс
Зависи от приятелството.С моята приятелка имахме подобен проблем.Аз бях гадже с едно момче,после то стана гадже с нея.Ние двете си запазихме чудесно приятелството.Държаха известно време и момчето се върна при мен,а с моята приятелка отново си останахме чудесни приятелки и все още сме.Така че моят отговор е НЕ - едно момче не може да разруши едно приятелство,стига приятелките да проявят малко разум.Първоначално написано от e_l_i_z_a
Това,че момчето ти праща sms-и всеки ден говори,че почти със сигурност те харесва.Иначе защо ще си прави труда - има си приятели и т.н. на които да праща,но е решил на теб да пише.Сега въпросът е дали и ти го харесваш истински.Ако да,постарай се да разбереш със сигурност какви са чувствата на момчето.Нека той сам ти каже дали те харесва или не.Трябва първо с него да си изясните отношенията и да решите дали да станете гаджета,а след това да поговориш с приятелката си и да й обясниш нещата както са.Ако ти е истинска приятелка,тя ще те разбере.Ако ти каже,че си й отмъкнала момчето,отговори,че за една връзка са нужни двама,не е достатъчно само единият да харесва другият.Това само по себе си обяснява,че щом сте станали гаджета с момчето,то харесва ТЕБ.Ако той харесва теб,не би могъл да е гадже с друга(поне по принцип).Следователно - не си й отмъкнала момчето,а то само е дошло при теб.Късмет!