.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    bmw^m3
    Guest

iskam da zaradvam girl-4eto koeto.....

amiiii az takova mn si haresvah edno momi4ence i o6te si go haresvam/mnogo vajen za 4ovek e za men/ est i sled mesec pravi 18 godini i iskam da q zaradvam s ne6to originalno ma ne moga da go izmislq kvo da e, ili pone da e ne6to po-takaa,ne6to savet4e ako mojite da mi dadete,4e ve4e ne znam kakvo da e 4estno. misleh ne6to prysten4e ili ne6to ot roda ama tva ve4e ako zeme da stane ne6to mejdu nas,a ina4e prosto nz.daite nekoi primerni molq Vi se

Супер фен
    Заведи я някъде!

Повече от фен
    ami kupi i nqkoq orgomena plushena igrachka ili napravi nqkva snimchica koqto ste dvamata v qka ramka ...tam izmisli go ima tolkova neshta...
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

ami az pravq sled 2 sedmici 18 i i bih se zaradvala ako nqkoi mi donese edna hubava torta sas sveshtichki zashtoto sam nqmala takava ot mnogo godini za rd-to mi.puk i nali znaesh chovek trqbva da si namisli jelanie predi da duhne sveshtite.ako se sbadne tva shte i e naj qkia podaruk.

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз съм 'ЗА' плюшената играчка

Do Popa (ako si ot SF) ima prekrasen mazagin za kolieta na prili4ni ceni!
    A btw imam si ne6to an ym... na koeto az yjasno mnogo bih se nakefila principno:
    kypyva6 i ne6to i namira6 nqkoi ogromen ka6on! + o6te nqkolko (7- dr po-malki,ama taka 4e da vlizat vsqko 1 v drygo..dano si shvanal..i m/u ka6on4etata-kytiikite, slaga6 mn 6arena ,cvetna hartiq.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    A btw imam si ne6to an ym... na koeto az yjasno mnogo bih se nakefila principno:
    kypyva6 i ne6to i namira6 nqkoi ogromen ka6on! + o6te nqkolko (7- dr po-malki,ama taka 4e da vlizat vsqko 1 v drygo..dano si shvanal..i m/u ka6on4etata-kytiikite, slaga6 mn 6arena ,cvetna hartiq.
    Обожавам го този магазин !
    А и аз имах нещо подобно като желание,но няма кой да се сети .........та :
    купуваш и 1 малко златно сърце(малко и мн нежно),слагаш го в 1 чержена кутийка и в 1 кашон(както каза колежката ),като кашона наистина да е голям.А като ТЯ го отвори от него да политат балони с хелии(мн малки балончета-може смао червени и сини...например)...ех.........
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    аз харесах това с тортата

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    stranno mi e za6to za 18-tiq rojden den vs predlagat plu6eni igra4ki-hora tva e tapo-trqbva da e ne6tonezabravimo,zabano,ekstravagantno i t.n.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    stranno mi e za6to za 18-tiq rojden den vs predlagat plu6eni igra4ki-hora tva e tapo-trqbva da e ne6tonezabravimo,zabano,ekstravagantno i t.n.

тогава ти измисли нещо интересно и екстревагантно, да те видим!

aq
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от Vampire_girl
    Обожавам го този магазин !
    А и аз имах нещо подобно като желание,но няма кой да се сети .........та :
    купуваш и 1 малко златно сърце(малко и мн нежно),слагаш го в 1 чержена кутийка и в 1 кашон(както каза колежката ),като кашона наистина да е голям.А като ТЯ го отвори от него да политат балони с хелии(мн малки балончета-може смао червени и сини...например)...ех.........

tova spored men e idealno!!!!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Nai 6te se zaradva na Ka6ta na Havaite no i pliu6enata igra4ka ne e lo6a ideq
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на maybelline
    Идеята на Ice_Queen за балоните с хелий е най-оригиналната засега

Супер фен
    Трябва да е нещо, което тя винаги да може да носи със себе си.Примерно некое сребърно колие във формата на сърце може
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

bmw^m3
    Guest

iskam da zaradvam girl-4eto koeto.....

amiii blagodarq vi, az misleh da e nekoi prysten za kam 35 leva ili tam nekade ili naistina moji nekoie kulie,6te vidim.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си