- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- излизате ли сами?
do sega ne mi se s slu4valo da nqma s koi da izlqza ,no 100% 6te si ostana u nas i 6te slu6am super muzika ako mi se slu4i))
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ми да когато приятелките ми ги няма или не съм с тях се разхождам сама като лудите.Обикалям по 100 пъти, слушам музика и си мисля
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами аз лично в повечето случаи оставам в къщи!Много рядко се случва да изляза сама и то ще е,за да събера мислите си.....или когато съм много тъжна не ми се прави нищо и не ми се говори с никой....![]()
Много мразя да излизам сама, точно затова и не излизам тогава. Седя си вкъщи пред рсто и си чатя с приятели.
emi-ne kakvo 6te pravq sama navune moje ako sum do moreto, bih sedqla s dni da go gledam ,no ina4e
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Az sum su6tata hava...samo 4e pponqkoga si zimama i pap4icata pod ryka i si risyvamПървоначално написано от Whisskas
![]()
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
еми...честно казано почти винаги има с кой да излизам,но ако случайно няма с кой предпочитам да си стоя в къщи,пред компа,да си слушам музичка и тем подобни...а аз иначе до магазина не ща да ходя сама и мн често си викам някои с мен() пък камоли някъде примерно да се разхождам или нещо такова-НЕЕЕ
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
emi vinagi se namira nekoi fr da se izleze
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
me too![]()
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Рядко
случва се .. но рядко. понякога обичам да остана сама със себе си, а тъй като нашите са почти винаги в нас .. се налага да излизам навън![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
и аз такаобаче на последък моите приятелки не им се излиза и се си намират причина за да не излязат
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
И аз съм така...не обичам да излизам сама...и предпичитам си седя на компа...и по скоро на прозорецаПървоначално написано от Shukaritetka
![]()
Emi zavisi ... ama i sama sam izlizala![]()
По принцип не излизам сама.Не съм свикнала.Случвало ми се е сама да отида до интернет клуб само , но не й да седна на кафе или да се разходя сама.
He Is The Poison And The Antidote
винаги излизам сам, щото нямам много приятели![]()
Obi4am da izlizam sama -taka sum sama sus mislite sihaha. 4e kavo lo6o ima ?
Излизам сам.. понякога за да се разходя да осмисля някой работи да по-мисля за нещо което не е толкова важно да знаете... и така!!Но предпочитам да изляза с някой познат/а да си поговорим и да се посмеем![]()
sama izlizam mn qsnu, razkarvam se do rekata
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Da vi kaja edin nedostatyk na tova da izliza6 sam. Dnes taka izlqzah sednah si na edna peika v gradinka, kadeto nqma6e mnogo hora, na ednata peika spe6e nqkakyv klo6ar. Se pak govorq za gradinka v centyra na grada. I kakvo... si izvadih ogledaloto da se vidq i zad men nqkav dqdka vijdam i vednaga se obry6tam...toq po4na da mi govori ne6to det ne mojah da razbera... ama moje6 li da znae6 na kakvi 6te popadne6Estestveno vednaga stanah i si trygnah, ama pyk toq ako be6e trygnal sled men
Ne mi be6e mnogo priqtno! Nqkoi moje da si pomisli, 4e ne e koi znae kakvo, no jiveem vyv vreme, kogato dori da te nabiqt na centyra nikoi nqma da ti obyrne vnimanie!
![]()
Рядко излизам сама...В повечето случаи си търся поне 1 човек да дойде с мен...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
мне..
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
В повечето случаи ако няма с кого да изляза предпочитам да си стоя в нас и да изгледам някой филм,но понякога много ми се излиза,както сега но няма с кога-всички са на почивка.Днес ще изляза малко сама,няма да ми е за първи път и ще постоя на някоя пейка в парка
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace